Jump to content

Pomoc w doborze koloru Alufelg

Recommended Posts

Witam mam dylemat jak pomalowac moje felgi , miały isc w polerke ale czas nie pozwala mi na to i zdecydowalem sie pomalowac je na czarny mat lub połysk w całość aczkolwiek nie wykluczam pomalowania ramion w kolor srebrny np a środki na czarny mat lub połysk, co sądzicie o tym ? Wszelkie propozycje mile widziane, kolor auta złoty metallic

61392958.jpgUploaded with ImageShack.us

Co to za rzezba z tymi otworami? Oo

Ja bym pomalowal na srebrno/grafitowo

Rzeźba żadna to oryginał emr product tak są produkowane te fele na 2 rozstawy 4x100 i 108.

Srebrno grafitowo tzn? środek grafit a ramiona srebrny ?

GracjanS4, Zloty, jest w pierwszym poscie ;)

Sorry, mój bląd :good:

Wydaje mi się ze te felgi lepiej by wyglądały w jednym kolorze, ja bym do złotego auta felgi pomalował całe na czarno a dokładnie czarny mat :)

no niestety tak juz to wyglada nie estetycznie ale nie zagraża bezpieczeństwu taki rozstaw. Grafit w sumie pasowal by pod kolor samochodu musze jakis fotek poszukac jak to na aucie wyglada. .. w połysk fajnie tez bedzie sie prezentowac

Następny który pyta się o kolor felg... No ludzie, swojego zdania nie macie?? Każdy ma swój gust i każdy doradzi inaczej. A druga rzecz to ze wzór felg lipny i w jaki by kolor nie poszły to będzie średnio...

Ja bym założył oryginalne, najlepiej oplowskie z "epoki". Z takich wydziwnień się wyrasta jeśli to ma być auto na codzień, a jeśli zabawka do "inwestowania" oszczędności, to sam eksperymentuj, będziesz wiedział co Ci się podoba.

auto na codzien ale chce zeby fajnie wygladalo i dlatego chcę pomalowac a z oszczednosciami mam co robic a to akurat nie jest moj plan na wydanie ich tylko muss by jeździć na tych felgach bo są w nie skonczonej polerce i nie skoncze jej wiec maluje,.

• 1 year later...

Witam.

Aby nie zakładać nowego tematu to podłączę się. Jestem przed oddaniem do regeneracji felg i zastanawiam się na jaki kolor pomalować felgi. Po głowie chodzi mi kolor czarny lub grafitowy(ciemny). Może ktoś coś doradzić???2db76b473e60a0f3m.jpg]2db76b473e60a0f3m.jpg[/url]

Ja polecam sinosraczkokoperkowobordowy... :good:

Panowie, to Wasze auta tak?! To dla kogo Wy je robicie, dla ogółu czy dla siebie? Ja sobie teraz machnąłem na czerwony mat, a jakbym pytał to na pewno nikt by nie polecał, po pomalowaniu 99% jest w szoku że to jednak pasuje - Twoje auto, Twoje koła, Twój gust - dobieraj!

• 4 weeks later...
Witam. Felgi pomalowane aktualnie tak to wygląd

ładnie :good:

Jaki kolor i kod koloru

Jak się pytałem gościa co malował to podał mi coś takiego BAZA GRAFITOWA S-45305 Mobihel Helios. A tu jeszcze fotka przed założeniem 8d32600cd04cdb7bm.jpg no i felgi nie były malowane proszkowo.