martinezzg Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 witam, poniewaz karcher z serii 2 został mi wybity z głowy przez kolegow pozoatały w budzecie (500zl) te trzy maszyny - prosze o pomoc ktorą kupic ,na zakup mam 3-4 dnia (wtedy 200 zl mam dosponsorowane przez litosciwego tate ) z gory dzieki
yukon Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 martinezzg, IMO wszystko za Nilfiskiem.
gtifan Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Kiedyś jak sam szukałem myjki to czytałem na elektrodzie o tym modelu B&D 1700 że dość awaryjny jest i często coś tam od spodu przelewa. Pomijając fakt, że Parkside po 3 użyciach umarł mojemu koledze w ten weekend- pech, przypadek- nie wiem, a dość dobrze to działało jak działało. Czyli na dziś to bym raczej Nilfiska 120 polecił.
martinezzg Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 no to nilfiska chyba zakupię - a pytanko czy do niego pianownicę spokojnie mogę bez kombinacji zakupić?
martinezzg Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Zakupilem ...... Parkside;) bo akurat byłem w lidlu i klika sztuk stało . Zobaczymy co to za maszyna;) a tutaj problemu z pianownica tez nie ma?
siwy49 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Zakupilem ...... Parkside;) bo akurat byłem w lidlu i klika sztuk stało . Zobaczymy co to za maszyna;) a tutaj problemu z pianownica tez nie ma? Poczytaj TU
martinezzg Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 aaaa no każdy sprzęt nawala:)........ kolega vanquisz z którym gadałem mówi ze sprzęt daje radę , kilka postów czytałem ze tez jest spoko - jeśli się coś nawet zepsuje to nie jestem firmą zeby mieć potrzebę od ręki naprawy - a w sumie 3 lata gwarancji p.s. poza tym to są posty sprzed roku i w sumie nie widomo której myjki dotyczą ?czy na pewno P150? a tak poza tym jak z tą pianownicą do parksida? i jesli sie da to jaką zakupić?
adii Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 martinezzg, Z tą pianownicą może być tak że podpasuje. Jak masz pod ręką suwmiarkę to zmierz u siebie końcówkę i porównaj z tymi które są do pianownicy PA.
martinezzg Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 ok tak zrobie-ale jesli ktos juz juz jakas podlaczyl to prosze o info jaką...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 No to ktora lepsza - Parkside czy Nilfisk ??
dominiq Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Używam B&D 1700 już jakiś czas dość intensywnie i nic się nie dzieje. Auto myje przynajmniej raz w tygodniu. Myje nią kostkę a także betonowe płoty, które po takim zabiegu wyglądają jak nowe :-)
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Swietnie. Parkside i Nilfilsk znalazlem na allegro, czyli wysylkowo. B&D jest w promo w Praktikerze. Kosztuje najmniej z tej trojki, nie bez znaczenia jest tez gwarancja. Zaoszczedzona kasa pojdzie na waz.
Rekomendowane odpowiedzi