Jump to content

Malowanie/renowacja felg - Gdańsk

Recommended Posts

Ja piaskowałem swoje stalówki sam u siebie w pracy, malowali mi natryskowo, ale nie polecam - jedynie proszkowo. Zapytaj w CNF Gdańsk ul.Kartuska lub na Osowej. Na stronce mają cennik.

Duzo pozytywow słyszałem o tej firmie

Malmet - malowanie proszkowe i piaskowanie

adres:

80-175 Gdańsk, Leszczynowa 28 (Jasień)

tel:

58 303-96-76[/quote

Korzystałem z usług Malmetu, zleciłem wypiaskowanie oraz proszkowo pomalowanie felg stalowych,niestety panowie nie wykazali się :/ ,felgi po 3 miesiącach w garażu korodowały.

Kolega robił alu to wyszły oki no ale aluminium nie koroduje,więc reasumując alu tak stalowe nie :)

Witam

Proponuję sprawdzić:

F.H.U. Robert Fejfer

Ul. Warszawska 86

80-180 Gdańsk

Kontakt:

telefon komórkowy: 602 674 580

Zmieniałem u nich opony wszystko ok. Pytałem o renowację czyli, zdjęcie opony, piaskowanie , malowanie proszkowe, założenie, wyważenie za sztukę stalówki 15-16' 50-60zł, co jest kwestia do dogadania. Gość pokazywał mi tak zrobioną felgę i wyglądała jak nowa. Z tym że jak masz głębokie wżery w stali to oni tego nie szpachlują, ale to widać tylko z bliska.

Ja chyba się do nich zgłoszę przed kolejną zimą. Teraz mam czas na targowanie ceny :)

Pozdro

Duzo pozytywow słyszałem o tej firmie

Malmet - malowanie proszkowe i piaskowanie

adres:

80-175 Gdańsk, Leszczynowa 28 (Jasień)

tel:

58 303-96-76[/quote

Korzystałem z usług Malmetu, zleciłem wypiaskowanie oraz proszkowo pomalowanie felg stalowych,niestety panowie nie wykazali się :/ ,felgi po 3 miesiącach w garażu korodowały.

Kolega robił alu to wyszły oki no ale aluminium nie koroduje,więc reasumując alu tak stalowe nie :)

aluminium tez koroduje - utlenia się

O malowanie aluminiowych chodzi mi :D

Ale ja tylko mówię o stalówkach bo ja o takie pytałem, to że masz alusy nic nie zmienia. Wystarczy zapytać, ja podałem tylko namiary, wystarczy się troszkę postarać i spórbować.

PZdr