Arek_ Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Jak na detailera to niezły miałeś syf w aucie Aż tak zapuścić auto to chyba trzeba się postarać albo specjalnie to robić dla lepszej fotorelacji Fajnie udokumentowane(no mogło być mniej zdjęć tego samego) i na wysokim poziomie
BartekB Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Focusik uwielbiam patrzec na ten samochod a twoj to teraz petarda. Pierwsze zdjecia skatowany na maksa, pozniej wnetrze te swiatla i wkoncu lakier = zajebisty stan. Chlopie kawal dobre roboty. Troszke moze za duzo perl'a dales bo niekiedy widac w szparach ze zostal ale ogolnie to nie ma sie do czego przyczepic. Podziw za tyle fot. Ojjj bedzie ostra jazda w PSB za jakis czas...
Administrator AreK Opublikowano 20 Marca 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Ojjj bedzie ostra jazda w PSB za jakis czas... Ponarzekałbym trochę ale mnie tu zaraz zlinczują jmajka, gratuluję cierpliwości i zazdroszczę sił na taką akcję
MM.MM Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Z tych śmieci co z auta wywaliłeś mogę odkupić coś ciekawego oczywiście po cenie złomowej )) Super robota gratuluje zapału
jmajka Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Swietna praca Myles silnik czy tylko pedzelkowanie APC i lekki oprysk ? Zastanawiam sie jak dobrze to zrobic u siebie w MK1. Co i jak zakryc etc... pzdr. podciśnieniem z większej odległości zmywałem brud, na pewno trzeba uważać na przewody, bezpieczniki jak są pod maską, akumulator oraz w okolicy wloty powietrza do filtra Z tych śmieci co z auta wywaliłeś mogę odkupić coś ciekawego oczywiście po cenie złomowej )) Super robota gratuluje zapału a co tam takiego ciekawego do odkupienia?
SzaKal Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Świetna robota, relacja, widać że się znasz na tej robocie
Gość Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Ja nie potrzebuję w relacjach woreczków, kadzideł, wspaniałych garaży i drogich aut. Doskonała praca. Number one.
piotrek305 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 sprzedajesz ? opowiedz coś więcej o tym aucie, rok, przelot, silnik, wyposażenie i cena
HubertRinkon Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 też mnie ciekawiło czy jest na sprzedaż ustalenie zajeło mi 2 min allegro ford focus 2 kombi kraków przebieg od 170 tys (na jednym zdjeciu jest 171 ) i wyszedł tylko jeden w takim kolorze
Arturoo Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Ja to powiem tylko tyle że czekam na następną twoją relacje reszta już została powiedziana przez innych, gratulacje
kinek01 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 kawał dobrej roboty odwaliłeś ! Podziwiam za wytrwałość
jmajka Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Arturoo no zobaczymy na pewno jak zmienię to pewnie coś wrzucę a teraz mały filmik z bezdotyku
micha-ł Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 jmajka, super relacja Glasur zawsze jest w takich dużych słoikach, czy tylko takie wrażenie przy tablicy rejestrayjnej? PS. fajny dzieciak! Na razie skarb, później skarbonka.... a nawet skrbiec
JM63 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 micha-ł, Każdy Zymol ma takie (oprócz Vintage i Royale). Może się wydawać duży przez wysoką zakrętkę, pod którą możesz wsadzić aplikator jmajka, Pamiętasz jaka była temperatura na filmiku?
jmajka Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 JM63 była temperatura plusowa chyba koło 8 stopni
pusieq Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 obejrzałem wszystkie zdjęcia, przeczytałem wszystkie komentarze, oby więcej tak obszernych foto-relacji z prac, czekam na więcej
Rekomendowane odpowiedzi