ShiningCar Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 ShiningCar, jak ta promocja działa? Dodaję produkty, ale w koszyku mam normalną cenę. Wejdz do koszyka i w podsumowaniu będziesz mial cene po rabacie
DawPi Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Aaaa to jeszcze, jeszcze nie skończyłem.
ShiningCar Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 1 urodziny sklepu możemy uznać za zakończone Dziękujemy bardzo za wszystkie zamówienia, mamy nadzieje że było warto Dzisiaj podamy wyniki losowania Pozdrawiamy serdecznie i już wkrótce kolejne niespodzianki dla Was
Jankos Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Było warto, ktoś mi mówił że fajny nowy sklep i akurat wczoraj wieczorem zajrzałem i dałem się skusić super rabatem ! tak trzymaź Panowie . zamówienie poszło czekam na paczuche oby dorarła cało i zdrowo no i ciekawe jakie gratisy będą. Panowie więcej takich promocji i poszerzajcie swój asortyment. Trzymam kciuki. btw. czy moje zamówienie bierze udział w tym losowaniu nagród?
Tworek Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Dzisiaj podamy wyniki losowania Podawaliście gdzieś wyniki, czy nie doczytałem forum ?
ShiningCar Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Czas na wyniki losowania 1. Zestaw niespodzianka (różne ciekawe kosmetyki i akcesoria) - RAFAŁ S. 2. Voucher o wartości 50 zł do wykorzystania w sklepie: - RUBIO - MACIEJ S. 3. Zestaw gadżetów Shiningcar - RADOSŁAW G. Jeszcze raz dziękujemy za udział w urodzinowej promocji i gratulujemy zwyciężcom, maile z informacjami o wygranej zostały przesłane, pozdrawiamy
Rubio Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 oooo akurat na przyszłotygodniowe zakupy
kobsonn Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Może jakiś warszawski/mazowiecki sklep zrobi podobny konkurs to wtedy będę miał więcej szczęścia
ShiningCar Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Voucher wygralem ? Maćku, niestety nie Też Maciek, ale Sta...nie podaje pełnych nazwisk z uwagi na ochrone danych osobowych. Może jakiś warszawski/mazowiecki sklep zrobi podobny konkurs to wtedy będę miał więcej szczęścia mazowieckie,malopolskie,slaskie i pomorskie stąd pochodzą wygrani w konkursie. wkrótce kolejne konkursy także..
Rekomendowane odpowiedzi