ShiningCar Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Moi drodzy z soboty na niedziele startujemy z urodzinową promocją Grupa rabatowa do której zostaliście przypisani zostanie aktywowana Oczywiście cały czas zapraszamy do rejestrowania się, a osoby zarejestrowane w Naszym sklepie o wrzucanie na PW bądż maila: kontakt@shiningcar.pl krótkiej informacji z nazwiskiem bądż adresem mailowym. Dodatkowo wśród osób, które skorzystają z urodzinowej promocji rozlosujemy następujące nagrody: 1. Zestaw niespodzianka (różne ciekawe kosmetyki i akcesoria) 2. Voucher o wartości 50 zł do wykorzystania w sklepie x2 3. Zestaw gadżetów Shiningcar Serdecznie zapraszamy
ShiningCar Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Rabat został aktywowany Życzymy miłych zakupów P.s Rabat widoczony jest po przejściu do koszyka zakupów
Tworek Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 ShiningCar, zamówienie złożone, ale na PW zostawiam dla Was jeszcze krótkie info.
ShiningCar Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Zostały ostatnie 24H promocji urodzinowej, zapraszamy wszystkich spóżnialskich do Naszego sklepu Po zakończeniu promocji, rozlosujemy nagrody wśród osób, które skorzystały z promocji
Carire Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 paka doszla Dziekuje moje zamowionko tez wezmie udzial w losowaniu nagrod?
ShiningCar Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 paka doszla Dziekuje moje zamowionko tez wezmie udzial w losowaniu nagrod? to super oczywiście, że bierze udział Ostatnia godzina promocji
Carire Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Fajnie wiec do kolejnego zamowionka
DawPi Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 ShiningCar, jak ta promocja działa? Dodaję produkty, ale w koszyku mam normalną cenę.
Rekomendowane odpowiedzi