conrado Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Z własnego doświadczenia radzę z acetonem uważać
_arek_ Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Aceton akurat mam dostępny. Czy może on uszkodzić lakier ?? Co w takim razie dobrze i bezpiecznie sobie poradzi z klejem ?? Nie mam auta wiec chciałbym udać się do sklepu raz i zakupić to co będzie działało... Tym bardziej, ze deszczyk sobie pada
conrado Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Może, ale nie musi, "wysuszy" go za to konkretnie. Jak się nie boisz to zrób próbę w niewidocznym miejscu. Do tego co wymieniłem jeszcze nafta powinna sobie poradzić.
_arek_ Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 A co z tym zmywaczem silikonowym ?? Zadziała to to i bidy nie narobi ??? [ Dodano: 7 Listopad 2013, 23:19 ] Dobra zerwane i wyczyszczone... Sprawdziłem wachę zwykłą, birol, zmywacz silikonowy. W sumie najlepiej z tego co maiłem, kupiłem i sprawdzilem wypadł Ksylen... Dobre namoczenie odczekanie chwilki i pomoc karta bankomatowa owinieta szmatką z MF. Poszło całkiem dobrze i bezboleśnie. Efekt zadowalający. Zdjęcia z doopy wiem Teraz przydałaby się
Rekomendowane odpowiedzi