kamilgt Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 gruby_RS, a track daye w Poznaniu? z porszakami itp ?
Mat's Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 gruby_RS, Czy te wszystkie Subaru Lotusy Evo Nissany 370z BMW pare sztuk. to druty poskręcane ?
lakikwap Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Mat's, nie nie, to świetna sprawa.. ale niestety dla wczutych gruby_RS, a track daye w Poznaniu? z porszakami itp ? ooo, jak byłem niedawno w poznaniu, naprawdę wyglądało to spoko (choć tor dość szybki), nie bał bym się w ogóle pojechać. Sporo jest podobnych track dayów np. na torze kielce gdzie się pewnie wybiore na początku.
Mat's Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Mat's, nie nie, to świetna sprawa.. ale niestety dla wczutych Nie zgadzam się. Nawierzchnia w Ułężu trzyma jak wściekła. A natomiast w kielcach jest strasznie śliska. I co? Jest wilgotno od razu opony nie trzymają i lecisz w pierwszą bandę. I na pewno bardziej pokiereszujesz samochód niż wjeżdżając w trawę.
lakikwap Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Mat's, noo powoli mnie przekonujesz.. w sumie dobrze mówisz, ale tam jakoś wydaje mi się to bardziej uporządkowane i "bezpieczne". geno chyba miał rację
Mat's Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Rację miał ? Aa mam nakłaniać klientów ? Nie no mówię tak jak jest . Nie byłem tam raz czy 2 więc wiem. A Kielce mają nawierzchnię jak słomczyn. Wystarczy lekki deszczyk i lecisz jak po lodzie. A bandy mają magnes. Już je testowałem. Zderzaki odpadają.
gruby_RS Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Subaru Lotusy Evo Nissany 370z BMW pare sztuk. to druty poskręcane ? chętnie zobaczę z bliska ...zawsze podkreślam, że zazdroszczę Właścicielom "upalczy" "podejścia" do auta... dla mnie każdy odprysk po trasie, to msza żałobna i tygodniowy postój samochodu....ale ja nie jestem normalny...
lakikwap Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Mat's, okej, dzięki za info.
Geno Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Pierwszy raz z chęcią pojadę, zobaczę, obczaję. Jak będzie lala to na następny termin wybiorę się w pełnym rynsztynku
JM63 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ja tam się piszę. Poupalam trochę to padło. Nowe klocki się zalożyło, to trza poszaleć! A co
Mat's Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ok. Na warto się przyjrzeć nissanowi 370z Yogiego. Samochód świeżo zbudowany naprawdę godnie zrobiony.
Geno Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 No to bierzemy pompon i robimy doping
Mat's Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 geno, Lepiej flagi w dłoń i sędziować to.
quadrifoglio Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 A tak serio to jak o 1 lipca chodzi to spróbuje chłopaków z Puław namówić może parę osób od nas będzie to się mały spot od razu zrobi
Mat's Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 No to ogarniaj. Miło będzie pooglądać fotki. No i się spotkać oczywiście. Kto będzie chciał będzie miał możliwość sędziowania.
quadrifoglio Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 A jeżeli komuś szkoda kasy na tor to za wjazd dla widzów można sobie do woli jeździć po pasie do rozgrzewek który wcale nie jest taki krótki
Pavlik Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Subaru Lotusy Evo Nissany 370z BMW pare sztuk. to druty poskręcane ? chętnie zobaczę z bliska ta srebrna 370'ka to jest ta "jamajka" co ją widzieliście kilka razy podczas spotów na Orlenie - oczywiście na lawecie http://www.facebook.com/BogartRacingTeam No oprócz urwanych szpilek w Wołowinie nic się nie działo. co się tam czepiasz starej babci z WWL 1 lipca : Gruby jeśli jedziesz to rezerwuj miejscówkę dla mnie, chyba, że pojadę swoim wraz z rodzinką.
Mat's Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 ta srebrna 370'ka to jest ta "jamajka" co ją widzieliście kilka razy podczas spotów na Orlenie - oczywiście na lawecie A przypadkiem nie jest to drugi egzemplarz ? O ile pamiętam to Yogi kupił drugą sztukę i z niej zrobił oklatkowaną nyske No wołowina robi robotę. Tylko jakieś wadliwe szpilki do kół dają.
Pavlik Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Tylko jakieś wadliwe szpilki do kół dają. albo odmą olej poleci, albo wahacz się urwie, ewentualnie korba bokiem wyjdzie ale jak z silnika 1,9t i serii 200KM robi się 350KM to trzeba się modlić aby to wytrzymało, że też jemu się jeszcze chce z tą eS'ką coś robić. Odnośnie Nyski - możesz mieć rację, ale czy to robi jakąś różnicę? mają chłopaki dobrego sponsora to i kasy na furki nie żałują. W tym BMW też niezły silnik posadzili 1 lipiec - zapomniałem, że to początek wakacji, pewnie trzeba będzie po teściową jechać, ale będę tak kombinować aby się pojawić, bo to w najbliższym czasi może być dla mnie jedyna okazja aby zaliczyć taką imprezę.
chotek Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 to mnie nie pocieszyliscie... bede 350km od Pulaw w tym czasie... o ile nie z 500km...
dzinkins Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Albo dotrzyma towarzystwa "pracującym możemy montować ekipę mam trzy miejsca.... To ja miejsce z przodu rezerwuję plisssssss.........
Pavlik Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 To ja miejsce z przodu rezerwuję plisssssss......... oooooo!!! nieee! ja latam tylko byznes:
Stanley08 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Pavlik, sorry za OT, jaki to samolot?
Pavlik Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Stanley08, nowy/stary 767 kpt. Wrony dzinkins, co by się o miejsce nie kłócić, zawsze można wziąć większy samochód i zrobić wesoły autobus, tylko kto będzie kierowcą
Mat's Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Dobra. My na 99% jedziemy małym RS. Można jakiś grupowy wyjazd zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi