Geno Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Nie bierz mnie na litość, nawet jak się będziesz ze mną wszędzie zgadzać to i tak w moim sercu nie ma dla Ciebie miejsca...
gruby_RS Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Z chęcią bym pojechał, polatał, ale bez zbędnej pompy, ludzi, otoczki. +1
Mat's Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ale jakiej publiki. Na płycie jest pare samochodów w odstępach. Ludzie nie patrzą się jak jedziesz. Więc nie wiem czym się stresujesz. No chyba że po prostu nie chcesz jechać to napisz tyle.
tfelek Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Nie no Pany jako kibic to ja moge jechac wypierdkiem..bo z czym do ludzi.. ale federale rulez.... nie no wyniki sie da załatwić ale przyjmujemy Białe koperty ew przelew na konto..
Mat's Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ew. Tylko my stoimy na danych zakrętach szykanach i widzimy co się dzieje. Nikt inny więc za bardzo nie ma kto komentować. A Aut będzie sporo będzie kilka ładnych Focusów RS może GT-R wpadnie.
Geno Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Bać się nie boje, bo niby czego Po prostu nie znam auta, nie wiem w którym miejscu mogę sobie pozwolić, kiedy w łuku zacznie być podsterowny i wolałbym go poznać na spokojnie i dopiero brać udział w tego typu imprezach. A nie będę leciał i skoszę pierwszą szykankę, bo za bardzo przykozaczę
tfelek Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Panowie bez spiny.. jak byłem na 1/4 to 3/4 ludzi sie smiali z czym do ludzi taki wypierdek.. ale tu jest różnica .. tor ma kawałek wiec i ludzi w około niema . bez spiny chcesz sobie upalić albo jechac 50km/h to będziesz jechać .. twoje Auto i juz.. . Jest trochę czasu .. i jak nawet nie chcecie startować to będzie miło jak pojedziecie
Mat's Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Po pierwsze jest tak. Wpadasz tam przychodzisz do tych co już są na miejscu. Parę słów zamieniasz z Yogim i lecisz krótkie zapoznanie. A potem to każde okrążenie jest mierzone, masz sesje po 30 min. Więc pierwsze 10 możesz wyczuć samochód a potem robisz 3 kółka ogniem i 1 kółko jedziesz delikatnie. W końcu hamulce muszą zejść z temperatury.
gruby_RS Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ja bym z chęcią pojeździł i poznał lepiej auto, wiadomo że wcisnąć gaz na S8 to nie problem... jednak pro-eventy ze starymi wyjadaczami, którzy tym żyją i nie wnikają czy przypalą gumy, pójdą po krzakach, czy przekręcą silnik to chyba nie miejsce dla ultra-początkujących.... ... a zresztą, póki co, to ja mam na głowie ratę, przegląd, AC i opony czyli 11 kzł, więc jak doleciałaby jeszcze do kompletu wyprawa na trawnik albo w bandę, to byłby komplet
Geno Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Przegląd i ubezpieczenie na szczęście dopiero w sierpniu 250 wjazd, ze dwie paki na wachę, czyli koło 5 stówek. Sprawa do wnikliwego przemyślenia
Mat's Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 gruby_RS, Jaką bande ? Tam puste pola są Macie taki mały filmik. Nawet jak ktoś wyleci wraca na tor nic się nie dzieje Geno Najlepiej swój kask. reszta nieobowiązkowa.
Geno Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Mat's, Konrad powinien wynająć Cię do nakłaniania ludzi na cQuartza Pojadę, zobaczę, ale raczej jako kibic
Mat's Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Nie. Jako zawodnik. Chodź w sumie będziecie sędziować jak nie chcecie jeździć. Ciekawostka- Na miejscu będzie Hunda z zaciekami. Tak tak spokojnie każdy będzie mógł dotknąć
gruby_RS Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Macie taki mały filmik. Nawet jak ktoś wyleci wraca na tor nic się nie dzieje Faktycznie, luźna pojeżdżawka...
kamilgt Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 tym filmikiem zachęciłeś i Geno i Grubego
Mat's Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ekhem. No to z całego sezonu jakieś różne wpadki. No oprócz urwanych szpilek w Wołowinie nic się nie działo. Nikt nie walnął w bandę ani nic nie uszkodził.
gruby_RS Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 nic nie uszkodził. No bez jaj... Jak będę miał luźne 50 kzł na trupa-wydmuszke, mody i naprawy, to lecimy....
tfelek Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 No dobra To może jakiegoś w końcu grila zrobimy ??i może dla tych co nie prowadza %% ??
Mat's Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ok No to mówię ten kto nie jeździ to postoi na jakimś punkcie. Albo dotrzyma towarzystwa "pracującym
lakikwap Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Mat's napisał/a:Macie taki mały filmik. Nawet jak ktoś wyleci wraca na tor nic się nie dzieje Faktycznie, luźna pojeżdżawka... hehe, no to prawda. Chciałem jechać ale jak zobaczyłem ten filmik.. geno,
gruby_RS Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Albo dotrzyma towarzystwa "pracującym możemy montować ekipę mam trzy miejsca.... Mat`s w/g mojego pojmowania świata, to te samochody są poskręcanymi na trytytki wrakami do upalania...oczywiście nie moja kasa, nic mi do tego, ale póki co miesiąc wypełniam "druczek" do ....Leasing to niestety jednak nie....nie stać mnie na niszczenie samochodu w taki sposób.... są jakiś eventy dla chcących normalnie "pojeździć" swoim autem, ot tak, bez rozglądania się za suszarką lub Vectrą/Passatem/Superbem...?
Mat's Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 hehe, no to prawda. Chciałem jechać ale jak zobaczyłem ten filmik.. Oj tam Oj Tam Z resztą. Spróbuję załatwić tak abyście mogli się przejechać po płycie i zobaczyć czy naprawdę jest tak źle. Jak źle to kibicujecie jak podoba się to do wozu i jazda. A poza tym jak mi znajdziecie w Polsce miejsce do bezpieczniejszego ścigania to
Rekomendowane odpowiedzi