Mat's Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Siemanko Przedstawiam wam terminy rund Otwartego Pucharu Polski na którym możecie polatać na czas są Lap Timer'y które dokładnie wam zmierzą czas. OPP WST - LAP RACE 15 kwietnia 1 lipca 28 lipca 26 sierpnia lub 1 września 21 października Oraz organizowane są wyścigi na 1/4 mili OPP WST - 1/4 MILI Zawody na dystansie 1/4 mili, które odbędą się w trakcie imprezy Men's Day 8 lipca - zawody na dystansie 1/4 mili - Lotnisko Ułęż Zawody na dystansie 1/4 mili, które odbędą się w trakcie XVIII Motipikniku na lotnisku Dajtki Tu dowiecie się reszty http://www.wst.net.pl/ Jak się zapisać itp. Koszt to najprawdopodobniej 250zł
dzinkins Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Dzięki za info będę pilnował terminarza
Mat's Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 No myślę że nie tylko ty się będziesz pojawiał. No oczywiście wszyscy użytkownicy mile widziani. I nie ma tekstów że na torze to ja nie ogarniam. Każdy musi ogarniać/ Zielony focus mile widziany
Mat's Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Prosił bym abyście wszyscy zapoznali się z regulaminem wyścigów. I już można się wpisywać. A i do Mariusza na Ułężu będzie się pojawiać twoje przyszłe autko.
Mat's Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Jeszcze zostały 33 miejsca na pierwszą rundę. Wpisywać się
Mat's Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Zostały 29 miejsc i filmik z poprzedniego sezonu. [ Komentarz dodany przez: rychu: 20 Marzec 2012, 20:41 ] Już działa
noktoto Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Mat's, dzięki za info, teraz tylko muszę się w któryś z terminów wpasować (albo najlepiej w kilka ).
Mat's Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 noktoto, Tedeikiem będziesz się ścigał czy masz jakąś upalarkę ?
noktoto Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Tylko tedeikiem, upalarki niestety nie mam (może kiedyś). Nie wyśmieją mnie na dzień dobry? Swoją drogą po obejrzeniu filmiku to się trochę bać zacząłem
Mat's Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Nie nie wyśmieją. Powiesz że drogi pomyliłeś ale jak już zabłądziłęś to zostaniesz Nie no a na serio to każdy jest mile widziany. Będziesz na seryjnej gumie latał czy jakiś slick ?
noktoto Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Będziesz na seryjnej gumie latał czy jakiś slick ? No właśnie w filmie same slicki widzę, a ja na szosowych zwykłych i to powoli się kończących. To prawda że tor w Ułęży wcina opony dość szybko?
Mat's Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Kwestia stylu. Niektórym starcza na 3 rundy a niektórym na 1. A no niestety prawda że Ułęż opony lubić. A a do filmiku że wszyscy na slicku. No to tak większość ma slicka ale część jeździ na seryjnej gumie.
noktoto Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 To po prostu dobije tam te co mam obecnie Poza tymi terminami jakieś pojeżdżawki są tam planowane?
Mat's Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Tak. 9 kwiecień w lany poniedziałek będzie. Tylko inny organizator. Jak chcesz dam maila to będziecie się z organizatorką kontaktować Mail k.widawska@4turbo.pl
Mat's Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Na pewno będę dawał jeszcze inne terminy. Jak tylko dostane info.
noktoto Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Na pewno będę dawał jeszcze inne terminy. Będę śledził temat, dobrze mieć takie źródło informacji w jednym miejscu.
Mat's Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ok. Teraz sezon się już zaczyna. Druga Runda Otwartego Pucharu Polski Ułęż/Ryki. Więcej informacji na stronie. http://www.wst.net.pl/eventy.html?eventId=17 Ja pewnie będę na którejś szykanie.
tfelek Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ok.Teraz sezon się już zaczyna. Druga Runda Otwartego Pucharu Polski Ułęż/Ryki. Więcej informacji na stronie. http://www.wst.net.pl/eventy.html?eventId=17 Ja pewnie będę na którejś szykanie. Leci ktoś ?? geno ?? Dzinkins ?? bo ja chyba sie wybiorę
dzinkins Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Leci ktoś ?? geno ?? Dzinkins ?? bo ja chyba sie wybiorę Ja odpadam Chyba że jako kibic się z kimś zabiorę może jedną furką polecieć ??
Geno Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Nie wiem czy to jednak nie za poważny temat. Z chęcią bym pojechał, polatał, ale bez zbędnej pompy, ludzi, otoczki. Parę aut, masz lotnisko, jak pójdziesz w trawę to pójdziesz, jak Ci nie wyjdzie szykana to nie wyjdzie. A tak to zaraz będzie że gruba fura, dobra opona, a kierownik ciota Jako kibic możem lecieć
Mat's Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 geno, aż mi się nie chce tego czytać. Po pierwsze jest bez napinki Widziałem gorsze akcje Np Evo latające po trawie na pełnym slicku bo gość trochę nie ogarniał. Atmosfera jest bardzo pro. Nie ma nabijania się. Ew możesz posłuchać rad od bardziej doświadczonych. A jak na federalu wpadniesz w trawę zawołamy coś, podczepi się linke i wyciągnie. Już nie raz takie akcje były.
Geno Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Wolę jednak upalać bez napinki i zbędnych gapiów
Rekomendowane odpowiedzi