Lukas G Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Oto problem, odgnieciona uszczelka w sumie nie wiadomo przez co, poprzedni właściciel musiał stosować jakiś patent na hulający wiatr. Macie jakieś pomysły jak ją uratować. Mi jedyne co przychodzi do głowy to gorąca woda i ew później może wazelina techniczna? Wymiany na nową raczej bym wolał uniknąć, koszty to grubo ponad 1k pln ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SJake Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Lukas G, ja zacząłbym od suszarki i ugniatania. Następnie coś na glicerynie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
1Macieq Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Jesli sa w niej otwory montazowe mozna sprobowac ja nadmuchac tak aby uniesc zaglebienia, pozniej potraktowac jakims srodkiem lub/i wlasnie suszarka. Pewnie nalezaloby ja zostawic w takim stanie na jakis czas . Mozesz tez poszukac uzywki jesli mozna taka znalezc w rozsadnej cenie. BTW. Jak dziala gliceryna na gume czy plastiki Odpowiem sobie i Wam skoro zapytalem a nikt nie wiedzial Link do forum http://www.audi80.pl/printview.php?t=8477&start=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts