SZyBA Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Gdy będziesz gotowy to Ja Cię odnajdę fiu fiu coś się szykuje tutaj Jednak jakby to powiedzieli w Teleexpressie wchodzisz go grona świrów pozytywnie zakręconych W sumie to serwis najlepiej na tym wyjdzie może oni też oddając auto Ci ,,odświeżą"
kempus Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 minetoo, przy oddawaniu tego łopla masz zapewnione badanie miernikiem, przez pracownika wypożyczalni bo na bank to pomalowałeś, przyznaj się. Ps. Mało zdjęc
Gość Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 może oni też oddając auto Ci Astra na złom Ps. Mało zdjęc
kempus Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 minetoo, o jakim samochodzie pisze Pavlik? Czy chodzi o Focusa GTR?
Gość Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Czy chodzi o Focusa Też.... GTR Cicho!
kamilgt Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 KWI widzę, że się rozkręca kiedy będzie demofocuscar ?
Gość Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 KWI widzę, że się rozkręca Jeszcze jedna szansa więc...... kiedy będzie demofocuscar .....następny może ale to zależy czy właściciel pozwoli
kempus Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 kamilgt, myślę, że w kwietniu ze wszystkim się uporamy na razie samochód odebrany od lakiernika, w przyszłym tygodniu mechanik, następnie jak wystarczy funduszy to ciemne szyby i koła na razie borykam się z wypadającymi zapłonami przy bucie WTF?
Gość Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 WTF? Silniczek krokowy do czyszczenia. EOT
LZ Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 minetoo, nie zechciałbyś pożyczyć ode mnie auta na 2-3 dni? Świetna robota
Swoop Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 samochód odebrany od lakiernika, w przyszłym tygodniu mechanik trzeba było najpierw mechanikowi dać a później lakier. Nie boisz się, że mechanior coś porysuje?
Gość Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Nie boisz się, że mechanior coś porysuje? Przed korektą? Czego? Stop spamowaniu
Swoop Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Stop spamowaniu eee tam fajna relacja Piotrze, choć zabrakło zdjęcia silnika PO czyszczeniu (czy mi się nie zaciągnęło?).
ariello01 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Panie minetoo, Oglądam tak ta relacje... no i cooś tam widać, cooooś tam żeś pomachał tym Tricolorem, ale ogólnie to szału nima, dupy nie urywa a podnieta w tym projekcie to rzecz obca Ok Ok Ok, to wyżej to tylko żart a na poważnie to oczywiście jak zawsze Dobra rtobota z Dobrym Finałem Może ubezpieczalnia zauważy że zastępcze auto które jest wydetailingowane przynosi lepszą reklamę ich firmie i będzie Ci ich wiecej wstawiać
Gość Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 zabrakło zdjęcia silnika PO czyszczeniu Nie zrobiłem [ Dodano: 18 Luty 2012, 15:28 ] ariello01,
cash Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Mi uciekł zamek kluczyka Gratki za chęci na srebrnym Tak jak robota spoko tak sama relacja leży, a przynajmniej część z zewnątrz trochę szkoda tej 1 z 3 szans (pozostaję Ci już tylko czarny aston - inaczej szału nie będzie)
JM63 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 minetoo, Odnosząc się do Twojego nick'u powiem, że autko... wylizane jak sie patrzy
Gość Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 pozostaję Ci już tylko czarny aston Białe Seicento van minetoo, Odnosząc się do Twojego nick'u Nie ma lipy
dzinkins Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 No świr z Ciebie jak nic zastępcze auto robić Nie będę się czepiał ale tym papierkiem to chyba żeś łapą -palcami leciał
Gość Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 tym papierkiem to chyba żeś łapą -palcami leciał Dokładnie. Klocek mi gdzies przepadł
Moderator rychu Opublikowano 18 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Tak dopieścić auto testowe - to już na prawdę perwersja Chciałem dopytać o to ubezpieczenie - szkoda będzie robiona z OC sprawcy. OC sprawcy pokrywa bez problemu samochód zastępczy czy to jakieś dodatkowe ubezpieczenie miby? Pytam, bo ubezpieczalnie przeważnie niechętnie pokrywają koszt auta zastępczego - trzeba udowadniać, że auto jest niezbędne do dojazdów do pracy itp. akcje.
Puch Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Pytam, bo ubezpieczalnie przeważnie niechętnie pokrywają koszt auta zastępczego - trzeba udowadniać, że auto jest niezbędne do dojazdów do pracy itp. akcje. Już nie trzeba
Gość Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Tak dopieścić auto testowe - to już na prawdę perwersja Chciałem dopytać o to ubezpieczenie - szkoda będzie robiona z OC sprawcy. OC sprawcy pokrywa bez problemu samochód zastępczy czy to jakieś dodatkowe ubezpieczenie miby? Pytam, bo ubezpieczalnie przeważnie niechętnie pokrywają koszt auta zastępczego - trzeba udowadniać, że auto jest niezbędne do dojazdów do pracy itp. akcje. Firmy które wypożyczają Ci auto zastępcze robią tak, ze cedujesz na nich wierzytelności, a oni się "bawią" w szarpanie z ubezpieczalnią Ty jedynie wysyłasz pismo z informacją, że potrzebujesz samochodu ponieważ wymaga tego Twoja praca, do tego wozisz dzieci do szkoły, na zajęcia dodatkowe i tak dalej i tak dalej
Moderator rychu Opublikowano 18 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 A skoro firmy wypożyczające się tym zajmują, to wiele wyjaśnia Dzięki za informacje
Gość Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 A skoro firmy wypożyczające się tym zajmują, to wiele wyjaśnia Dzięki za informacje Bo oczywiście ubezpieczalnia się "nie poczuwa" - zbywają, przeciągają, odstraszają ludzi mówiąc, że "dopiero po wypożyczeniu proszę przedstawić fakturę i wtedy też będziemy rozpatrywać Pańską sprawę - nie dziwota, że się ludzie boją brać auta jak 200zł/dobę * 21dni daje 4200zł, a tyle minimum trwają formalności
Rekomendowane odpowiedzi