Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dzięki za link. Zagraniczne fora już troszkę przeglądałem, ale chciał bym usłyszeć jeszcze coś od swoich ludzi :D

• Administrator
Posted
czym najlepiej przygotować powierzchnię pod to LSP.

Dowolny cleaner , Victoria jest mało wybredna pod tym względem

A sam wosk...fajne letnie mazidło, nie przesadzić z grubością to będzie łatwy w użyciu. Konsystencja mogłaby być odrobina twardsza, no chyba że ktoś lubi zabawy gołą reką :shock::D Zapach to chemiczna truskawka, bidinig i sziting na świeżo na 4.

Posted
Zapach to chemiczna truskawka

Ja bym powiedział, że ona nawet nie leżała koło truskawek. Zapach całkowicie neutralny, jakby go nie było (w powietrzu)

Aplikacja w ciepły letni dzień bardzo przyjemna, wosk sie poci na aplikatorze i pracujemy olejkiem.

Taka dobra weekendówa, długo nie poleży, ale WOW gwarantowane.

• Administrator
Posted

Hm, no to co ja używałem pachniało podobnie do RG55, załatwiałem też dwa słoiki dla innych userów i zapach był podobny.

Posted

Evo piszesz że niewybredny pod względem cleanera, ale jako że lubię do wosku mieć dedykowany cleaner to zapytam jak się sprawuje Victoria WaxDeep Cleanse ??

W okresie letnim z dwa miesiące posiedzi czy raczej nie??

Posted

Victoria WaxDeep Cleanse - mam i często używam. To bardzo dobry cleaner, sprawdza się w każdym rodzaju aplikacji (ręczna, DA, rotacja), dosyć rzadki i nietłusty, raczej nie zostawia filmu na lakierze.

Posted

Yesfan właśnie przypomniałem sobie że Ty miałeś coś z Vicorii...A na temat trwałości coś możesz powiedzieć??