klapek Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 dziś byłem w sklepie stacjonarnym i dokonałem "małych" zakupów dobrze że ten rabat jest bo bym popłynął aż za ocean
ANB Karol Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Wysypałem nawet całą zawartość wypełniacza z kortonu i ani śladu rurki no ale już zamontowany inny atomizer Kurcze nie wiem gdzie ona mogła się zapodziać Dzięki że udało się uratować sytuacje
zmorka Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 [ref=#663399]ANB Karol[/ref], 9749 zamówione, jakiś gratisik??
ANB Karol Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Niestety Kupon Urodzinowy jest wystarczającym gratisem
stasiuldz Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 Kiedy naliczany jest rabat z grupy? przed dodaniem produktu do koszyka mam normalną cenę. Po dodaniu, ta sama cena.
ANB Karol Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 Rabat widać przy każdym produkcie proszę się wylogować i zalogować ponownie ewentualnie wyczyścić ciasteczka będzie OK
mkraw2005 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Kolejne konkretne zamówienie nr 9814 złożone Tym razem licze na jakiś gift
szpyrek Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2017 Kiedy i Was można dostać bodywaxa? W jakiej pojemności byłby szybciej dostepny w 30 czy setce?
Arkeolowy Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2017 Skromne, bo skromne, ale jest 9837
ANB Karol Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2017 Kiedy i Was można dostać bodywaxa? W jakiej pojemności byłby szybciej dostepny w 30 czy setce? Ciężka sprawa praktycznie Dystrybucji Angela nie ma już od dłuższego czasu dodatkowo mocno woski podrożały polecam wypróbować woski z infinity wax
Moderator rychu Opublikowano 7 Marca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2017 Zamówienie 9793 dotarło Tylko szkoda, że paczkomaty nie zdążyły dostarczyć paczki przed deszczem - zabrakło im dosłownie 10 minut. No i się trochę nad paczuchą poznęcali bo Excede Tire and Rubber Cleaner lekko się spocił, a ADBL Tire Dressing ma zgniecioną butelkę tak, że teraz nie pójdzie go postawić... Ale za to jak to pachnie Dzięki!
ANB Karol Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2017 Zamówienie 9793 dotarło Tylko szkoda, że paczkomaty nie zdążyły dostarczyć paczki przed deszczem - zabrakło im dosłownie 10 minut. No i się trochę nad paczuchą poznęcali bo Excede Tire and Rubber Cleaner lekko się spocił, a ADBL Tire Dressing ma zgniecioną butelkę tak, że teraz nie pójdzie go postawić... Ale za to jak to pachnie Dzięki! Dzięki za info pewnie śpieszyli się przed deszczem i dlatego się poznęcali ale na szczęście nie za bardzo Dobrze że nie poczuli ciasteczek bo mogli by zjeść paczkę
wiran Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Będzie w najbliższym czasie dostępna maszyna Kraussa s15? Czy szukać gdzieś indziej ?
etr Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 zamówienie 9899 poszło, może jakiś gift do zamówienia?
Arkeolowy Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 nie dość, że macie -12 % to jeszcze gift, ludzie..
Arkeolowy Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Niestety Kupon Urodzinowy jest wystarczającym gratisem Nie zabronię, ale czytam ze zrozumieniem.
szpyrek Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 Wiadomo już coś więcej o dostawie z bodywaxem?
ANB Karol Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 Kiedy i Was można dostać bodywaxa? W jakiej pojemności byłby szybciej dostepny w 30 czy setce? Ciężka sprawa praktycznie Dystrybucji Angela nie ma już od dłuższego czasu dodatkowo mocno woski podrożały polecam wypróbować woski z infinity wax Już odpisywałem
szpyrek Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 Miałem nadzieję ze sytuacja się zmieniała ,)
W1Michal Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2017 jest szansa na szampon CG Black Light w ofercie ?
Rekomendowane odpowiedzi