Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamówienie 4572 zrobione ale poczekam z odbiorem jeszcze jak będziecie mieli w ofercie produkty ADBL

-- 24 maja 2015, o 11:06 --

Tak jak obiecałem Dotarły produkty ADBL więc złożyłem zamówienie 4591.

Teraz czekam na możliwość odbioru 2 zamówień u Tomka

Opublikowano

Zamówienie 4563 w końcu rozpakowane, z "pancerza". :D Dzięki za bonusy. ;) Mam tylko jedno pytnie, czy nie podpieliście pod mojego maila czyjegoś zamówienia? Bo przychodziły mi maile dotyczące paczki mojej i kogoś z Poznania :o

Opublikowano

No to jeszcze 4597 jest moje.

Moje 3 zamówienia odebrane. Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie. Dziękuje za gratisy

Ps. Zapomnieliście dać 2 aplikatorów NAT tych malych

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zamowienie dotarło całe i pancernie zapakowane.Siedziałem jak małe dziecko pod choinką przy rozpakowywaniu :D:lol:

Dzięki piękne za gratisy.

Opublikowano

Tak jak kolega powyżej, do mnie również wczoraj dotarło wszystko totalnie pozawijane i zabezpieczone. :good:

Oczywiście wszystko w porządku, paka cała.

Jak zwykle pełen profesjonalizm, no i jak zwykle dzięki wielkie za gratisy. ;)

Do następnego razu, zostaję z tym sklepem na stałe, bo na to w pełni zasługują :)

Aczkolwiek nie zawsze wszystko mają, więc czasem trzeba korzystać też z usług innych dobrych, sprawdzonych już wczesniej sprzedawców ;)

Opublikowano

Dzięki za dobre słowa :)

Czego nie mamy? Jeżeli przestój jest chwilowy to kilka dni i jest na stanie, z kolei mamy sporą rotację i niestety nie zawsze wszystko jest dostępne ostatnio u dystrybutorów. Mimo szczerych chęci mieć niektórych rzeczy nie mamy możliwości, nie ze swojej winy! :dontknow:

Opublikowano

zamówienie 4743 opłaciłem popodniu w piątek to pewnie wysyłka dopiero we poniedziałek co ?

sorry że i ja z poznania i wysyłkę muszę robić ale kurcze nie jestem mobilny aż tak żeby podjechać na Starołękę ( z os. jagiellońskiego blisko)

Opublikowano

Czego nie mamy? Jeżeli przestój jest chwilowy to kilka dni i jest na stanie, z kolei mamy sporą rotację i niestety nie zawsze wszystko jest dostępne ostatnio u dystrybutorów. Mimo szczerych chęci mieć niektórych rzeczy nie mamy możliwości, nie ze swojej winy! :dontknow:

Hype ani małego, ani dużego, ale to już wiem, że są ostatnio co raz większe kłopoty z jego nabyciem.

Zależało mi na butli 500ml, więc w czwartek musiałem domówić u konkurencji. ;)

Opublikowano
zamówienie 4743 opłaciłem popodniu w piątek to pewnie wysyłka dopiero we poniedziałek co ?

sorry że i ja z poznania i wysyłkę muszę robić ale kurcze nie jestem mobilny aż tak żeby podjechać na Starołękę ( z os. jagiellońskiego blisko)

Witam wysyłka jak kaska będzie na koncie czyli za pewne jutro ;)

-- 14 cze 2015, o 21:47 --

Hype ani małego, ani dużego, ale to już wiem, że są ostatnio co raz większe kłopoty z jego nabyciem.

Zależało mi na butli 500ml, więc w czwartek musiałem domówić u konkurencji. ;)

No niestety mieliśmy na stanie zawsze kilka sztuk niestety od jakiegoś czasu brak u dystrybutora :/

Opublikowano

4736 odebrane, jak zwykle towar dobrze zapakowany. Niestety nie dostałem razem z przesyłka faktury, czy mógłbym prosić o wysłanie jej na maila?

Opublikowano
Poleciał mail z FV ;) dałbym sobie pady pociąć, że wkładałem do paczki, ewentualnie pod list!

Dziękuję za fvat i przepraszam za fatygę. Faktycznie pod listem mogła być, nie sprawdziłem.

Opublikowano

Poszło zamówienie nr 4763, opłata natychmiastowa - też mam mBank :)

Edit: wpadło jeszcze trochę kasy, więc doszło również zamówienie nr 4777 :D

Opublikowano

Ja również dziękuje za paczkę i gratisy :) Dzisiaj znajdę w paczkomacie kolejną :D

Wszystko solidnie zapakowane, jedynie butelka od ADBL się wgniotła delikatnie do środka i nie chce się odkształcić, ale to już powtarzający się chyba problem - gdzieś już o tym czytałem. Ale to nieważne. Ważne, że wszystko było dobrze zabezpieczone :)