kita33 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Zamówienie 4572 zrobione ale poczekam z odbiorem jeszcze jak będziecie mieli w ofercie produkty ADBL -- 24 maja 2015, o 11:06 -- Tak jak obiecałem Dotarły produkty ADBL więc złożyłem zamówienie 4591. Teraz czekam na możliwość odbioru 2 zamówień u Tomka
cukiernick Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Zamówienie 4563 w końcu rozpakowane, z "pancerza". Dzięki za bonusy. Mam tylko jedno pytnie, czy nie podpieliście pod mojego maila czyjegoś zamówienia? Bo przychodziły mi maile dotyczące paczki mojej i kogoś z Poznania
kita33 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 No to jeszcze 4597 jest moje. Moje 3 zamówienia odebrane. Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie. Dziękuje za gratisy Ps. Zapomnieliście dać 2 aplikatorów NAT tych malych
Dziki Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Poszło zamówienie nr 4706. I od razu PW i mail w pewnej sprawie.
kita33 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ja czekam na info o możliwości odbioru kolejnego zamówienia 4671
pitazz Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zamówienie 4684 opłacone wczoraj..kiedy możliwa wysyłka?pozdrawiam
peppa_814 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Kolejna paczka od Was i kilka gratisów, wielkie dzięki chłopaki. Tak trzymać, wrócę do Was jeszcze nie raz.
Damiano01459 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Kolejne moje zamówienie dotarło, dzieki wielkie za ekspresowe tempo i gratisy . Do następnego
pitazz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 U mnie również już paczuszka odebrana.Tym razem bez gratisa ale to nic.Do następnego..pozdrawiam
ANB Karol Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dziękujemy wszystkim za info że paczuszki docierają na miejsce i jesteście zadowolenia
kita33 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Kolejne i nie ostatnie zamówienie 4671 odebrane dzisiaj rano.
mario704 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zamowienie dotarło całe i pancernie zapakowane.Siedziałem jak małe dziecko pod choinką przy rozpakowywaniu Dzięki piękne za gratisy.
Dziki Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Tak jak kolega powyżej, do mnie również wczoraj dotarło wszystko totalnie pozawijane i zabezpieczone. Oczywiście wszystko w porządku, paka cała. Jak zwykle pełen profesjonalizm, no i jak zwykle dzięki wielkie za gratisy. Do następnego razu, zostaję z tym sklepem na stałe, bo na to w pełni zasługują Aczkolwiek nie zawsze wszystko mają, więc czasem trzeba korzystać też z usług innych dobrych, sprawdzonych już wczesniej sprzedawców
ANB Żółtek Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dzięki za dobre słowa Czego nie mamy? Jeżeli przestój jest chwilowy to kilka dni i jest na stanie, z kolei mamy sporą rotację i niestety nie zawsze wszystko jest dostępne ostatnio u dystrybutorów. Mimo szczerych chęci mieć niektórych rzeczy nie mamy możliwości, nie ze swojej winy!
rychuslu89 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 zamówienie 4743 opłaciłem popodniu w piątek to pewnie wysyłka dopiero we poniedziałek co ? sorry że i ja z poznania i wysyłkę muszę robić ale kurcze nie jestem mobilny aż tak żeby podjechać na Starołękę ( z os. jagiellońskiego blisko)
Dziki Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dzięki za dobre słowa Czego nie mamy? Jeżeli przestój jest chwilowy to kilka dni i jest na stanie, z kolei mamy sporą rotację i niestety nie zawsze wszystko jest dostępne ostatnio u dystrybutorów. Mimo szczerych chęci mieć niektórych rzeczy nie mamy możliwości, nie ze swojej winy! Hype ani małego, ani dużego, ale to już wiem, że są ostatnio co raz większe kłopoty z jego nabyciem. Zależało mi na butli 500ml, więc w czwartek musiałem domówić u konkurencji.
ANB Karol Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 zamówienie 4743 opłaciłem popodniu w piątek to pewnie wysyłka dopiero we poniedziałek co ?sorry że i ja z poznania i wysyłkę muszę robić ale kurcze nie jestem mobilny aż tak żeby podjechać na Starołękę ( z os. jagiellońskiego blisko) Witam wysyłka jak kaska będzie na koncie czyli za pewne jutro -- 14 cze 2015, o 21:47 -- Dzięki za dobre słowa Czego nie mamy? Jeżeli przestój jest chwilowy to kilka dni i jest na stanie, z kolei mamy sporą rotację i niestety nie zawsze wszystko jest dostępne ostatnio u dystrybutorów. Mimo szczerych chęci mieć niektórych rzeczy nie mamy możliwości, nie ze swojej winy! Hype ani małego, ani dużego, ale to już wiem, że są ostatnio co raz większe kłopoty z jego nabyciem. Zależało mi na butli 500ml, więc w czwartek musiałem domówić u konkurencji. No niestety mieliśmy na stanie zawsze kilka sztuk niestety od jakiegoś czasu brak u dystrybutora
grzybu Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 4736 odebrane, jak zwykle towar dobrze zapakowany. Niestety nie dostałem razem z przesyłka faktury, czy mógłbym prosić o wysłanie jej na maila?
ANB Żółtek Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 Poleciał mail z FV dałbym sobie pady pociąć, że wkładałem do paczki, ewentualnie pod list!
grzybu Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 Poleciał mail z FV dałbym sobie pady pociąć, że wkładałem do paczki, ewentualnie pod list! Dziękuję za fvat i przepraszam za fatygę. Faktycznie pod listem mogła być, nie sprawdziłem.
Yachu Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Poszło zamówienie nr 4763, opłata natychmiastowa - też mam mBank Edit: wpadło jeszcze trochę kasy, więc doszło również zamówienie nr 4777
rychuslu89 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 dzięki za paczuszkę , jak zawsze solidnie zapakowane , dzięki za naklejkę firmową
ANB Karol Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Dziękujemy wszystkim za zamówienia cieszymy się że doceniacie naszą pracę
Yachu Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ja również dziękuje za paczkę i gratisy Dzisiaj znajdę w paczkomacie kolejną Wszystko solidnie zapakowane, jedynie butelka od ADBL się wgniotła delikatnie do środka i nie chce się odkształcić, ale to już powtarzający się chyba problem - gdzieś już o tym czytałem. Ale to nieważne. Ważne, że wszystko było dobrze zabezpieczone
Rekomendowane odpowiedzi