artura49 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Proszę o dodanie do grupy rabatowej. Pozdrawiam Artur Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 W dniu 15.09.2018 o 09:39, artura49 napisał: Proszę o dodanie do grupy rabatowej. Pozdrawiam Artur Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Jakiś login mail pod którym cię znajdę u nas w bazie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalkem Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Witam, poproszę o dopisanie do grupy rabatowej. Nazwa użytkownika: rafalkem Email: rafalkem@gmail.com Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 3 godziny temu, rafalkem napisał: Witam, poproszę o dopisanie do grupy rabatowej. Nazwa użytkownika: rafalkem Email: rafalkem@gmail.com Z góry dziękuję. Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artura49 Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Przepraszam zapomniałem podać mail artur2612@op.pl Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DemonPB Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Witam, Proszę o dodanie do grupy adresu : demonpl1oppl@gmail.com. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 2 godziny temu, DemonPB napisał: Witam, Proszę o dodanie do grupy adresu : demonpl1oppl@gmail.com. Dziękuję 5 godzin temu, artura49 napisał: Przepraszam zapomniałem podać mail artur2612@op.pl Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Konta uzbrojone w rabat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarolaguna Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Witam. Jako stały klient sklepu i nowy członek tego forum, proszę o dopisanie mojego adresu do grupy rabatowej: jaroslawdostatni@wp.pl Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 23 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 W dniu 22.09.2018 o 23:09, Jarolaguna napisał: Witam. Jako stały klient sklepu i nowy członek tego forum, proszę o dopisanie mojego adresu do grupy rabatowej: jaroslawdostatni@wp.pl Pozdrawiam. Witam Dziękujemy za dotychczasowe zamówienia od dziś będą one troszkę tańsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hazelek Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Prosze o dopisanie do grupy rabatowej, dhazelos@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 49 minut temu, Hazelek napisał: Prosze o dopisanie do grupy rabatowej, dhazelos@gmail.com Już Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek1 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Prosze dodac mafinek@gazeta.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 2 godziny temu, cinek1 napisał: Prosze dodac mafinek@gazeta.pl Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_lle Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Witam, proszę o dodanie do grupy (1990qba505) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 W dniu 16.10.2018 o 13:13, qba_lle napisał: Witam, proszę o dodanie do grupy (1990qba505) Proszę wybaczyć za opóźnienie ale przebywaliśmy na urlopie. Rabat przyznany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubero81 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Witam. Proszę o dodanie do grupy rabatowej: latino2@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 4 godziny temu, Zubero81 napisał: Witam. Proszę o dodanie do grupy rabatowej: latino2@wp.pl Witam Już nas kiedyś prosiłeś o dopisanie do grupy Nawet składałeś już zamówienie z tym rabatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarKoz Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Proszę o dodanie do grupy rabatowej bkozubski001@gmail.com Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 7 godzin temu, BarKoz napisał: Proszę o dodanie do grupy rabatowej bkozubski001@gmail.com Pozdrawiam! Bardzo Proszę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starluk Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Witam, proszę o dodanie do grupy rabatowej: starluk@interia.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 4 godziny temu, starluk napisał: Witam, proszę o dodanie do grupy rabatowej: starluk@interia.pl Pozdrawiam Z miłą chęcią ale nie mogę znaleźć takiego maila w systemie sklepu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musickman21 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Dołączam i ja! musickman21@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 36 minut temu, Musickman21 napisał: Dołączam i ja! musickman21@o2.pl Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nervus Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Poproszękrzys87@gmail.comWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 W dniu 10.12.2018 o 07:18, nervus napisał: Poproszę krzys87@gmail.com Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dodany do grupy już wczoraj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi