Robert79 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Sorry poprawiony e-mail robert.7932@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmatti91 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Dziś odebrałem swój pierwszy zestaw do korekty Dziękóweczka za w 100% trafione gratisy. No to Let's Go!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 I ja! I ja! I ja też chcę! booohal@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 ależ proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elcoupe Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Proszę o dopisanie do grupy rabatowej. artk elcoupe@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieter7 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Poproszę również o dopisanie mnie pieter7 pieter7@tlen.pl Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 artk dodany ale kolegi pieter nie mogę znaleść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieter7 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Już powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 dokadnie teraz jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieter7 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Wielkie dzięki. Napewno wezme wieksza paczke lecz trzeba funduszów uzbierac bo zmieniłem auto i tak sie to rozeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 prosze o dopisanie do grupy rabatowej moj login migdal migdalskic@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 wszyscy dodani zapraszamy do zakupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tompyt Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Proszę o dopisanie do grupy rabatowej. Tompyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Żółtek Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Jeszcze raz proszę osoby, które na PW piszą o dodaniu do grupy rabatowej Od tego mamy właśnie ten wątek! I nie zapominajcie o kolejności: Rejestracja Aktywacja emailem Przydzielenie rabatu Szaleństwo zakupowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Mam już przyszykowany koszyk, ale coś jeszcze dzisiaj sobie wybiorę Rozumiem, że promocja rainx gratis powyżej 400zł obowiązuje? Jeśli tak to prosiłbym ten preparat zapobiegający zaparowaniu szyb! Jeszcze mam jedno pytanie do Was, bardzo mi się podobają naklejki w Waszych podpisach, jest możliwość zakupu, albo otrzymania takiej naklejeczki? )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Rainx obowiązuje oczywiście a naklejki dodajemy do każdej paczuszki jako gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
need Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Witam Proszę o dopiskę need nszymkowiak@wp.pl Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Żółtek Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
need Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 ok, dzięki. To teraz pójdę na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik2403 Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Proszę o dopisanie do grupy rabatowej. dominik2403 dominik2403@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Żółtek Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Rabacik gra i buczy! można szaleć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazar Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Witam,Prosze o dodanie do grupy rabatowej qazar email polo1024@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 przydzielono można szaleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_86 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Witam. Również proszę o dodanie do grupy Piotrek_86 e-mail piotrekk86@vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi