klapek Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 OT. a ja wczoraj byłem na zakupach stacjonarnych :-) polecam :-) Fachowa i miła obsługa Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam, również proszę o dodanie do grupy blewandowski@onet.pl Dziękuję i pozdrawiam, Dzień dobry. Proszę o przydzielenie rabatu. michaljdm@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Rabaty ustawione OT. a ja wczoraj byłem na zakupach stacjonarnych :-) polecam :-) Fachowa i miła obsługa Pozdrawiam Dziękujemy za odwiedzenie nas osobiście. Polecamy się na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShinyBeetle Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 prosze o przypisanie w grupie rabatowej parova@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 prosze o przypisanie w grupie rabatowej parova@o2.pl Dziękujemy za zainteresowanie się naszym sklepem rabat został udzielony i jest już widoczny po ponownym zalogowaniu się Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinxdpl Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Witam, proszę o dopisanie do grupy rabatowej. Mój e-mail: mrz.marcin8@gmail.com Dziękuje z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Witam, proszę o dopisanie do grupy rabatowej.Mój e-mail: mrz.marcin8@gmail.com Dziękuje z góry. Gotowe Można szaleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_czarny Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Witam Proszę o przypisanie do grupy andy_czarny krzysztof.kowalski86@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 WitamProszę o przypisanie do grupy andy_czarny krzysztof.kowalski86@wp.pl Przypisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black_w203 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 z milą chęcią zagoszczę w grupie szymon.michalczyk@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 z milą chęcią zagoszczę w grupie szymon.michalczyk@gmail.com Z miłą chęcią do niej cię dodałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoMeK Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Również bym zagościł w tej grupie t.bukowiecki@o2.pl Z góry Dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Również bym zagościł w tej grupie t.bukowiecki@o2.pl Z góry Dzięki ! W takim razie witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albi Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam, melduję się do grupy. albibydgoszcz@gmail.com Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Meldunek przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek1 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Proszę o dodanie mnie do grupy rabatowej mafinek@gazeta.pl cinek1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Proszę Bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Witam. Proszę o dodanie do grupy Malinek p.malinowski.92@wp.pl Dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Witamy i Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą Oczywiście już rabat aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon_77_123 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Proszę o dodanie mnie do grupy rabatowej Dragon_77_123 piotr.pawelski@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoszka88 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Proszę o dodanie do grupy rabatowej mikoszka88@gmail.com Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Proszę o dodanie do grupy rabatowej mikoszka88@gmail.com Dziękuję Brak użytkownika w naszej bazie proszę o sprawdzenie poprawności logowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_E30 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Hej! Prosiłbym o dodanie do grupy rabatowej guteq98@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Proszę o dodanie do grupy jelinski17@o2.pl Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi