R0bert Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Ja też bym chętnie skorzystał z rabaciku . krobert.karski(kropka)gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Ja też bym chętnie skorzystał z rabaciku .krobert.karski(kropka)gmail.com A proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4ronek Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Witam, proszę o rabat login: b4ronek, e-mail: b4ronek@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Witam. Proszę o dopisanie do grupy rabatowej: lukasz.rydzak@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Witam, proszę o rabat login: b4ronek, e-mail: b4ronek@gmail.com Witam.Proszę o dopisanie do grupy rabatowej: lukasz.rydzak@gmail.com Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4ronek Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Jak działa ten rabat bo wartość koszyka mi się nie zmieniła po dodaniu do grupy rabatowej a dziś chciałem złożyć zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Jak działa ten rabat bo wartość koszyka mi się nie zmieniła po dodaniu do grupy rabatowej a dziś chciałem złożyć zamówienie. Kolego wyloguj się i zaloguj jeszcze raz ( nie bój się koszyk pozostanie ) i powinno być OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4ronek Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Robiłem takie rzeczy, logowałem się nawet na trzech różnych przeglądarkach i nie było ale właśnie się pojawił i jest gitara. Dzięki za zainteresowanie zaczynam zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrezur Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 witam, poprosze o dopisanie grupy rabatowej dpolaczanski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 witam, poprosze o dopisanie grupy rabatowej dpolaczanski@gmail.com Dziękujemy za zainteresowanie naszym sklepem, rabacik ustawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin1992 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Proszę o dodanie do grupy rabatowej: martinwalecko@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz SLK 350 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Proszę o dodanie mnie do grupy rabatowej biddestroyerr8@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Proszę o dodanie mnie do grupy rabatowej biddestroyerr8@gmail.com Gotowe można szaleć ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer0wiec Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Proszę o dodanie mnie do grupy rabatowej zer0wiec@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulis Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Również z chęcią skorzystałbym z rabatu e-mail: Kulis93@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Również z chęcią skorzystałbym z rabatu e-mail: Kulis93@interia.pl A bardzo Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekT5 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Jak można to poproszę rabacik krzysztofwisniewski.pl404@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Jak można to poproszę rabacik krzysztofwisniewski.pl404@gmail.com Oczywiście że możesz i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viniarsky Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 To ja również poproszę maciej.winiarek@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 A bardzo proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy_pol Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 A ja też bym się z chęcią dopisał gwalczak1989@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ehh złożyłem spore zamówienie nr 8047 ale nie zauważyłem ze jest możliwość rabatu Obiecuję poprawę ,licze za to na jakiś fajny gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi