ANB Karol Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Proszę o dopisanie do listy rabatowej: Luca laugustyniak1@gmail.com Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter30 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Witam Ogólnie już u was robiłem ze 2 razy zamówienia teraz przyszedł czas na Forum i głębsze wtajemniczenie się w tajniki kosmetyki samochodowej Co do sklepu jestem bardzo zadowolony z zakupów u was , dobry kontakt, pomoc w ułożeniu pierwszych zakupów no i całą obsługa po zamówieniowa bardzo dobra Poproszę zatem o dodanie do grupy rabatowej piter30 Z góry dzięki Aha miałem nic już nie kupować ale nie oprę się chyba promocji Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witam Ogólnie już u was robiłem ze 2 razy zamówienia teraz przyszedł czas na Forum i głębsze wtajemniczenie się w tajniki kosmetyki samochodowej Co do sklepu jestem bardzo zadowolony z zakupów u was , dobry kontakt, pomoc w ułożeniu pierwszych zakupów no i całą obsługa po zamówieniowa bardzo dobra Poproszę zatem o dodanie do grupy rabatowej piter30 Z góry dzięki Aha miałem nic już nie kupować ale nie oprę się chyba promocji Pozdrawiam Piotrek Witamy Serdecznie dziękujemy za miłe słowo i polecamy się w dalszej współpracy Oczywiście rabacik już aktywowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter30 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Super Dzięki Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo1898 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 bolo1989 bolo.tcp@gmail.com dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Prosze o dopisanie mnie , na listę rabatową :-) zakupy robione juz kilka razy blabla12301230@gmail.com Gozdziu23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 bolo1989bolo.tcp@gmail.com dziekuje Nie znalazłem cię w systemie niestety proszę sprawdź logowanie Prosze o dopisanie mnie , na listę rabatową :-) zakupy robione juz kilka razyblabla12301230@gmail.com Gozdziu23 Miło powitać rabacik ustawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceEternity1 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Proszę dopisać mnie do grupy rabatowej TranceEternity tranceeternity@gmail.com dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Proszę dopisać mnie do grupy rabatowejTranceEternity tranceeternity@gmail.com dziękuję Proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga_wr Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Poproszę o dopisanie do grupy zyga_wr zyga_wr@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Bardzo Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriswol Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Również proszę o dopisanie do grupy rabatowej kriswol wolwgang1 (at) poczta.fm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Rabacik przyznany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARONEK Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 proszę dopisać baronek2@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 proszę dopisać baronek2@wp.pl Bardzo bym chciał ale nie mogę cię znaleźć w systemie naszego sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARONEK Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 proszę dopisać baronek2@wp.pl Bardzo bym chciał ale nie mogę cię znaleźć w systemie naszego sklepu Już poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dracopl Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Witam. Proszę o dopisanie do grupy rabatowej: draco666@wp.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubikas Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Proszę o dopisanie do grupy hubikas1@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam.Proszę o dopisanie do grupy rabatowej: draco666@wp.pl pozdrawiam Rabat aktywowany Proszę o dopisanie do grupy hubikas1@wp.pl Tutaj mam problem ze znalezieniem maila w systemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubikas Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Tutaj mam problem ze znalezieniem maila w systemie Sprobuj teraz proszę, wiem co zrobiłem źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Tutaj mam problem ze znalezieniem maila w systemie Sprobuj teraz proszę, wiem co zrobiłem źle. No teraz jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi64 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Proszę dopisać mnie do grupy rabatowej zibi64 zbek@vp.pl Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witamy kolejną osobę w naszym gronie Rabat ustawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wifi944 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 damiano944 damiano944@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi