ANB Karol Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Witaj Janek Dziękujemy za zainteresowanie naszym sklepem oczywiście rabacik dodany teraz koszyk będzie wyglądał nieco lepiej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KASA Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Proszę o dodanie sisqod@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitek127 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Bardzo proszę o rabacik Login: sitek128 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Serdecznie witam was w naszym gronie ;-) Rabat dodany obu Panom ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janto Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 robiłem u Was już zakupy z rabatem ale teraz po zalogowaniu na sklepie brak rabatu master-yo@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam Nie wiem co się stało może korzystałeś wtedy z jakiegoś kuponu. Dodałem rabat teraz będzie OK Pozdrawiam Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swemi01 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Bardzo proszę o dodanie swemi01 swemi01@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
406coupe Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Prosze o dodanie login: nwa123 nwa123@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STEFAN2006 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Proszę o dodanie andrzej2006@onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekrk Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 jarekrk jrozentalski@gmail.com Proszę o dodanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxers123 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 neoppl neoppl@interia.pl Proszę o dopisanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubero81 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Zubero81 latino2@wp.pl proszę o dopisanie do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju77 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Proszę o dodanie do listy rabatowej nick: pasiu2002@o2.pl mail: pasiu2002@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Witam Wszyscy Panowie z wyjątkiem andrzej2006@onet.pl którego nie znalazłem w bazie , zostali przypisani do naszej grupy rabatowej. Zapraszam do skorzystania w przyszłości bo teraz jeszcze obowiązuje nasza Urodzinowa Promocja 12% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smirnoff07 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Proszę o dodanie do listy rabatowej: bartosz20@wp.pl Smirnoff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxygen Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 proszę o dodanie do listy rabatowej: oxygen firmz (małpa) wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STEFAN2006 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Witam Wszyscy Panowie z wyjątkiem andrzej2006@onet.pl którego nie znalazłem w bazie , zostali przypisani do naszej grupy rabatowej. Zapraszam do skorzystania w przyszłości bo teraz jeszcze obowiązuje nasza Urodzinowa Promocja 12% Pomyliłem się andrzej2003@onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Witam Wszyscy Panowie z wyjątkiem andrzej2006@onet.pl którego nie znalazłem w bazie , zostali przypisani do naszej grupy rabatowej. Zapraszam do skorzystania w przyszłości bo teraz jeszcze obowiązuje nasza Urodzinowa Promocja 12% Pomyliłem się andrzej2003@onet.pl O teraz lepiej Reszta także już ma rabacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżemowy Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Witam Ja również prosiłbym o dodanie do grupy rabatowej Dzemowy star117@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreQu Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 GreQu kokstokoksityle@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Żółtek Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Gotowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godles52 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 No to i ja bym prosił, matt378@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 proszę o dodanie do grupy rafalk1981@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Żółtek Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Rafał, zrobione! Mateusz, nie widzę Ciebie w bazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godles52 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Chyba już, problem z netem miałem i nie zarejestrowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi