angelusag Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 To co następne w kolejce - TIR czy Autobus
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 angelusag, SPrintera mam już za sobą, StaroMan na Wash&Wax też już był (akurat nie wiedziałem wtedy o istnieniu tego forum) tak więc Duży to pojęcie względne
gruby_RS Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Great job mate, looks lovely
czysty Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ja tylko powtórzę po kimś , w takim czasie, TAK , takie auto , to Master jak się patrzy gratuluję i nie przypiernicze się do niczego dziękuję
michske Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ciekawi mnie jedno. Jaki używasz odkurzacz i jaką ma moc. Generalnie praca pierwszorzędna tylko pytam o odkurzacz bo skoro taki syf jak w Volvo mu nie straszny to znaczy że nie ma dla niego rzeczy niemożliwych. Bo rozumiem że prałeś też podłogi na mokro wszystkie.
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 w takim czasie, TAK , takie auto , to Master jak się patrzy
yukon Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 michske, pranie nie zależy tak bardzo od odkurzacza, ale od używanej chemii i umiejętności good job
czysty Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 yukon, zgadzam się z Tobą , najpierw doświadczenie , potem chemia i na końcu sprzęt dziękuję
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Pavlik, Nie czuję się bym kogoś sprał chyba że to mnie to tak WWL Rulez Chylę czoła pokornie
Tomasz KRK Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Kolejna relacja na wysokim poziomie. Gratlacje ! Zauważyłem, że używałeś SCG Vodoo Blend Leather Rejuvenator. Zbieram opinie na temat tego produktu. Jak się zapatrujesz?
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Tomasz KRK, Powiem krótko nie może mi go braknąć na półce . Wilżenie i barwa super. Obłędny zapach prawdziwej skóry
maya Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Tomasz KRK, Powiem krótko nie może mi go braknąć na półce . Wilżenie i barwa super. Obłędny zapach prawdziwej skóry czyli produkt podobny do zaino ?
Gość Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Przyjdzie i pora na porównanie do Zaino
Gość Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Of koz Zaino też się pojawi Uwielbiam te zapachy prawdziwych skór
Rekomendowane odpowiedzi