samtive Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 dyszę dokleiłem do końcówki,dość miałem już jeżdżenia za lancą do marolexa... dokładnie,z tych filców
pepe Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 dokleiłeś superglue, coś w tym stylu? może jednak zadziałam na jakimś byleczym. szkoda marolexa z moimi umiejętnościami i możliwościami wykorzystania hehe ps. i skąd wziąć te dysze, są normalnie w marketach pojedynczo?
samtive Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 dokleiłeś superglue tak skąd wziąć te dysze, są normalnie w marketach pojedynczo nie znalazłem pojedyńczo ani w obi,ani w leroy,ani w castoramie ani w ogrodniczych drobnych czy większych,nie wiem czym to jest spowodowane dopiero kumpel mnie poratował co ma dostęp do dużej hurtowni ogrodniczej
pepe Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 fajnie, dzięki będę pewnie pisać w sprawie tych dysz w swoim czasie. pozdrawiam, p.
faraon3021 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 dyszę dokleiłem do końcówki, Ale nie zakleiles chyba filcu na stale ? dość miałem już jeżdżenia za lancą do marolexa... Nie latwiej zamowic e necie za klikanacie zl? Taniej jak paliwo szkoda marolexa z moimi umiejętnościami A co zlego mozesz mu zrobic? i skąd wziąć te dysze, są normalnie w marketach pojedynczo? Jesli nie znajdziesz w miejscowych sklepach, pozostaje internet. Mozesz tez szukac szarej koncowki Kwazara.
samtive Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Taniej jak paliwo nie jeździłem autem,trochę mało ekonomiczne byłoby to pozostaje internet nie ma pojedyńczo,naszukałem się jak głupie,nawet na allegro Ale nie zakleiles chyba filcu na stale ? nie
smalec Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 własnie tak a propos, do marolexa 1500 którą lancę najlepiej wybrać? jest ich sporo w sklepie marolexa...
LoozaQ Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 własnie tak a propos, do marolexa 1500 którą lancę najlepiej wybrać? jest ich sporo w sklepie marolexa... Jest tylko jedna możliwa do Mastera, ta 15 centymetrowa, inne nie pasują.... jeszcze
smalec Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 a w innych tak jak np. tutaj - http://sklep.marolex.pl/product_info.ph ... SPkBaUreuI - jest napisane, że pasują do wszystkich kompresyjnych opryskiwaczy
Kama Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Na oko widać, że nie pasuje - po mocowaniu. Musi mieć wewnętrzny gwint, a ma zewnętrzny
LoozaQ Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 a w innych tak jak np. tutaj - http://sklep.marolex.pl/product_info.ph ... SPkBaUreuI - jest napisane, że pasują do wszystkich kompresyjnych opryskiwaczy No to nie wszystkich, bo nie da się bez mufy połączyć dwóch męskich gwintów...
Thomas207 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Do 1500/2000 Master pasuje tylko ta: http://sklep.marolex.pl/product_info.ph ... SPmj6WExQE Inne nie pasują ze wzgledu na sposob mocowania. Chyba zeby zmontowac przedluzke nakrecana na gwint zewnetrzny Marolexa, z wejsciem z gwintem wew. pod inne lance.
smalec Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 OK, szkoda, bo te 15cm to zapewne nic nie daje...
Kama Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 OK, szkoda, bo te 15cm to zapewne nic nie daje... Zauważyłem, że większość jest innego zdania Sam nawet zamówiłem Jest więcej miejsca na filc
faraon3021 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 smalec napisał/a: OK, szkoda, bo te 15cm to zapewne nic nie daje... Zauważyłem, że większość jest innego zdania Sam nawet zamówiłem Jest więcej miejsca na filc _________________ No to zamawiam _________________ To bylo swietne.
Thomas207 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Dzisiaj widzialem Marolexa z ta lancą i moim zdaniem może sporo ułatwiać pracę, szczegolnie przy felgach, nadkolach czy prograch. Jak dojdę do ładu z moim Marolexem to tez sobie dokupie
smalec Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 To bylo swietne. Jak z Sonaxem 15 czy 20zl można zaryzykować
faraon3021 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 dojdę do ładu z moim Marolexem to tez sobie dokupie Kupisz i predzej dojdziesz do ladu Gdzies juz chyba czytalem ze masz problem z Marolexem. O co wlasciwie chodzi? 15 czy 20zl można zaryzykować Smialo. Zero ryzyka
KeepeR Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Niestety moj Marolex uległ uszekodzeniu mechanicznemu, spadł mi z dość dużej wysokości i uszkodziła się pewna część trzeba kupić nowego. Dawno to nie zaglądałem bo urzodzenie spisywało się dobrze dlatego zapytam tylko dla potwierdzenia Najlepszym wyborem będzie Marolex II 2000 Plus + dysza 15cm ? brać tą zwykła wersje czy Industry ? Zastanawiałem się też nad KWAZAR Venus Super Pro+ 2L tylko nie wiem czy jest sens i czy można przerobić tak jak Marolexa...
LoozaQ Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Bierz Industry.... to szef wszystkich szefów
Thomas207 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Gdzies juz chyba czytalem ze masz problem z Marolexem. O co wlasciwie chodzi? Testowalem 3 rodzaju filcu i ciagle mleko. Ogladalem dzisiaj poprawnie przerobionego Marolexa i wszystko jest jak u mnie, wiec pozostaje kwestia rodzaju filcow lub roztworu. Jako ze daje 40 ml Snow Foam Combo / 1 litr wody mysle ze problemem sa filce. Ale kolega Manolito77 oddal mi swoje 'dzialajace' 3 filce i jutro bede testowal, musi dzialac
Kama Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Najlepszym wyborem będzie Marolex II 2000 Plus + dysza 15cm ? brać tą zwykła wersje czy Industry ? Bierz Industry Kilka stron wcześniej wrzucałem link do sprzedającego, który ma w dobrej cenie wszystko. I wysyłka expresowa - dzisiaj nawet do mnie zadzwonił upewnić się czy paczka doszła
Rekomendowane odpowiedzi