Jump to content

Oklejenie folią pod łapy bagażnika - ma sens?

gzyp1

Recommended Posts

Witam,

To mój pierszy post. Forum przeczytałem i odpowiedzi na nurtujący mnie problem nie znalazłem.

Łapy bagażnika skutecznie i mocno rysują lakier więc chwilowo naklejam zwykłe przezroczyste naklejki które wyglądają mocno średnio.

Czy ktoś stosował zabezpieczenie w postaci profesjonalnie naklejonej folii? Czy taka folia nie będzie się marszczyła pod naciskiem łap bagażnika? No i czy ktoś mi naklei takie paseczki małe za jakieś rozsądne pieniądze?

gzyp1, witamy na forum :good:

spróbuj na alledrogo poszukać przezroczystej folii zabezpieczającej przeznaczonej na progi i "na półkę" tylnego zderzaka, powinno rozwiązać twój problem

Dzięki, poczytałem o ich pracach i faktycznie trzeba do nich uderzyć, ale najpierw muszę zrobić lakier po obcierce, potem pełną korektę w jakimś dobrym studio i na koniec folia pod bagażnik 8-)

Ale już piękny czarny mat wyglądał by fajowo

Na niebeiskim aucie... :kox: Chociaż w sumie mam na masce wlot powietrza co IC więc z daleka można pomyśleć że auto ma ze "czysta" koni... przemyślę karbon :D

Wszystko da sie samemu zrobić.

Na pewno, ciekawe tylko jaki będzie efekt w moim wykonaniu Popytam w anmarze (bez przecinka) i porównam. Dzięki.