Moderator krd Opublikowano 10 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Mam problem jak zabezpieczyc owiewke z poliweglanu by w trakcie deszczu nieco poprawic widocznosc. Nie jest ona ze szkla, wiec niewidzialne wycieraczki nie zdaja egzaminu. Czy macie jakies lepsze propozycje co do przesmarowania jej? Czy sealant typu FK1000 mialby szanse sie utrzymac na takim materiale?
AutoDetailing Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ja stosuję woski naturalne, zarówno na owiewce jak i szybce w kasku.
Aivars Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Mam problem jak zabezpieczyc owiewke z poliweglanu by w trakcie deszczu nieco poprawic widocznosc. Nie jest ona ze szkla, wiec niewidzialne wycieraczki nie zdaja egzaminu. Czy macie jakies lepsze propozycje co do przesmarowania jej? Czy Sealant typu FK1000 mialby szanse sie utrzymac na takim materiale? Moze po prostu za wolno jezdzisz ? U siebie mam jakis wosk turtla na szybie przedniej i jest okej, moto czyszcze praktycznie po kazdej jezdzie, wiec nie ma problemu z trwaloscia tego wosku, bo po prostu go regularnie uzupelniam
yukon Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 a co z szybką w kasku? testował ktoś Gtechniq?
Gtechniq Mike Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Na kasku mam G3, zdaje bardzo dobrze egzamin, choć deszczu staram się unikać jak jestem na jednośladzie...
yukon Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Gtechniq Mike, na całym kasku, czy tylko szybka? Chętnie kupiłbym coś na szybkę, kask jest matowy, więc na resztę nałożę normalny wosk.
Gtechniq Mike Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 tylko szybka G3, kask potraktowałem P1 i C1. Dla przykładu jak można się do tego zabrać - Kask Jaime`go Alguersuari
yukon Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Gtechniq Mike, jak możesz podeślij mi pw cenę z wysyłką tego G3. Jak zostaną mi jakieś zaskórniaki, to chętnie przetestuję na wiosnę
krzysiek555 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 hehe jak bedzie slizg to ci glowe urwie takiego pprzyspieszenia moze nabrac na asfalcie
Rekomendowane odpowiedzi