Jump to content

karcher HD 5/11 C - lub inna myjka do 1700zł

Recommended Posts

witam!

chce kupić myjke w przedziale 1500 max 1800zł

wstępnie widziałem karchera HD 5/11 C za 1750zł

jest to podstawowy model z serji HD Trójtłokowa pompa osiowa z tłokami ze stali nierdzewnej oraz głowica wykonana z mosiądzu

Wydajność tłoczenia l/h - 500

Ciśnienie robocze bar - 115

Ciśnienie maksymalne - 130

ciężar 20kg

Wąż wysokociśnieniowy, 10 m

Lanca spryskująca, 400 mm

Dysza trójstopniowa / Power, Manual

Dysza trójstopniowa (0°/25°/40°),

Dysza rotacyjna

co myslicie o niej koledzy? mam już w domu 4 padniete myjki marketowe za ok 400zł i mam już tego dość. chce jedną dobrą na wiele lat. myje 2 auta tygodniowo. myslałem równiez o stihl ale karchcer ma bardziej dostępne wyposażenie i części tak mi się wydaje

[ Dodano: 9 Styczeń 2012, 17:21 ]

a ta myjka hd jest lepsza czy gorsza od Kärcher K 7.350 X- Range cena 1850zł

Podepne sie pod temat bo teraz tez szukam jakies ciekawej myjki w podobnym przedziale cenowym.

Nie koniecznie karcher bo podobno z jakością nie jest dobrze ostatnio.

Co polecacie konkretnego

karchera HD 5/11 C
zdecydowanie lepszy od każdej myjki amatorskiej tu nie mam mowy o pół środkach , gruby zbrojony wąż , połączenia mosiężne , rzeczywiste parametry a nie jak w lini K podana przybliżona wartość max która ni ma się jak do rzeczywistej mocy , jedyna zaleta linii K to tańsze części zamienne , serwis i osprzęt i nowoczesny design ale jak zawsze coś za coś :evil:

• 4 weeks later...

Tematów o myjkach jest tysiące a Ty musisz zakładać kolejny przez to robi się okropny bałagan i nawet ja który przeglądam ostatnio forum raz na tydzień nie potrafię znaleźć czegoś wśród 3tys tematów o podobnej nazwie. Opcja szukaj nie boli. Pomyśl o nowych użytkownikach!