kfor1 Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 Witam Zabieram się za pierwszą , pacjet to czerwone polo z 98 Mam do dyspozycji takie pasty i pady i mam dylemat jak zestawić pasty do padów Zakładam ze obejdzie się bez futra Maszynka to nowy nabytek LARA APL-11 Opcja 1 MENZERNA FG 500 + ABW PAD POLERSKI 150MM NIEBIESKI PŁASKI HARD CUTTING MENZERNA FG 500 + ABW PAD POLERSKI 150MM POMARAŃCZOWY PŁASKI LIGHT CUTTING/POLISHING MENZERNA FF 3000 + ABW PAD POLERSKI 150MM CZARNY PŁASKI Opcja 2 MENZERNA FG 500 + ABW PAD POLERSKI 150MM NIEBIESKI PŁASKI HARD CUTTING Meguiars Ultimate Compout + ABW PAD POLERSKI 150MM POMARAŃCZOWY PŁASKI LIGHT CUTTING/POLISHING MENZERNA FF 3000 + ABW PAD POLERSKI 150MM CZARNY PŁASKI Opcja 1 wydaje mi się ze jest . ale mam całą butle UC i szkoda żeby leżała Aa i proszę o podpowiedz, który do MENZERNA FF 3000 czarny profilowany czy płaski Czy ewentualnie profilowany zostawić do nałożenia R222 PAINTWORK CLEANSER Z góry dziękuje
blaszczu Posted January 10, 2012 Report Posted January 10, 2012 Odpowiedź na Twoje pytania znajdziesz m.in w tym temacie: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 44&start=0
Recommended Posts