Thomas Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Znalazłem taki oto filmik --> miał ktoś z tym do czynienia ?? lub może co powiecie o tych padach po tym co zobaczycie
julian Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 chłopaki są hardcoreowe, nie używają past do polerowania...
cyprianmeister Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 magiczne pady, wydzialają pasty nie no joke
fernando Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Na takim filmiku to niewiele widać, chciałbym zobaczyć to ich polerowanie na żywo
Thomas Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 znaczy się nie chodzi nawet o to ,że polerują bez pasty,ale o same pady,które wydają się być ciekawe
julian Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 mi się w nich podoba system mocowania, fajnie, że są wycentrowane. niemniej megs ma podobny patent, zaś wątpie żeby w tym edge-u można było uzyskać równie dobre podparcie całej powierzchni pada co w tradycyjnym rozwiązaniu. ale trzeba spróbować. narazie mam na tyle długą listę rzeczy do przetestowania, ze minie conajmniej rok zanim wpadnę na pomysł kupienia takich padów;)
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Korzystam z padów Edge i powiem wam, że jest to bardzo fajne rozwiązanie. potrzebny jest jednak zakup specjalnego adaptera za około 90 pln żeby móc cieszyć się dwustronnym padem.
julian Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 z jakimi pastami ich używasz?
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 To zależy co potrzebuję zrobić i gdzie pracuję. Pracuję w lakierni i tam nie mogę używać produktów z silikonem. Mamy specjalną serię do blacharni i lakierni z Magicone, którą wykorzystuję również do polerowania w domu. Do nabłyszczania i zabezpieczania w domu korzystam już z tego co akurat mam.
Rekomendowane odpowiedzi