Skocz do zawartości

Pady Edge 2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem taki oto filmik -->

miał ktoś z tym do czynienia ?? lub może co powiecie o tych padach po tym co zobaczycie :)

Opublikowano

znaczy się nie chodzi nawet o to ,że polerują bez pasty,ale o same pady,które wydają się być ciekawe ;)

Opublikowano

mi się w nich podoba system mocowania, fajnie, że są wycentrowane. niemniej megs ma podobny patent, zaś wątpie żeby w tym edge-u można było uzyskać równie dobre podparcie całej powierzchni pada co w tradycyjnym rozwiązaniu. ale trzeba spróbować. narazie mam na tyle długą listę rzeczy do przetestowania, ze minie conajmniej rok zanim wpadnę na pomysł kupienia takich padów;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Korzystam z padów Edge i powiem wam, że jest to bardzo fajne rozwiązanie.

potrzebny jest jednak zakup specjalnego adaptera za około 90 pln żeby móc cieszyć się dwustronnym padem.

Opublikowano

To zależy co potrzebuję zrobić i gdzie pracuję. Pracuję w lakierni i tam nie mogę używać produktów z silikonem. Mamy specjalną serię do blacharni i lakierni z Magicone, którą wykorzystuję również do polerowania w domu. Do nabłyszczania i zabezpieczania w domu korzystam już z tego co akurat mam.