Piciosz Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Nieźle to wygląda Mnie zastanawia czy da się metodą badawczą określić konkretne parametry wyglądu różnych wosków i teraz moje pytanie. Czy połyskomierz wychwytuje różnice na lakierze bez wosku i z woskiem ?
Administrator Evo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Wychwytuje - najczęściej na niekorzyść powierzchni z woskiem Mam gdzieś nawet zdjęcia z pomiarów, potem poszukam. Wbrew temu co widać ( a raczej czego nie widać ) , wosk nie jest w pełni optycznie przejrzysty i wyniki są wprost przeciwne temu co widzi oko.
fireman Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Kolejny AF opisany przez Ciebie i znów czytanie z przyjemnością. Kropelki piękne ale, wyszło fajnie
Sucre Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Jak zawsze mega profesjonalny test, a leonik wygląda soczyście Chociaż jak mam być szczery według mnie najlepiej wyglądał bo black labelu... Evo a Twoim zdanie do tej pory najlepszy wosk jaki leżał na leonie to...????
michałoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Chociaż jak mam być szczery według mnie najlepiej wyglądał bo black labelu... Hehe, czyli nie jestem jedynym który uważa za po BL lepiej wyglądał niż po Desire. Ale i tak autko prezentuje się mega, no i jak zwykle profi test.
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 31 Grudnia 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Chociaż jak mam być szczery według mnie najlepiej wyglądał bo black labelu... Opinia na podstawie zdjęć?
Administrator Evo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Panowie, albo coś mi szwankuje z pamięcią, albo Wam, bo ja zdjęć Leona po BLu chyba tu nie wrzucałem... A z opinią poczekamy do ładnego słońca
Moderator rychu Opublikowano 31 Grudnia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Porsche czy Seat, co za różnica - to VAG i to VAG
Administrator Evo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 moim zdaniem AF robi błąd nie wypuszczając go do sprzedaży. No i Desire jednak trafi do masowej produkcji w 2012, przy czym dalej pozostanie woskiem limitowanym...
dzinkins Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 No i Desire jednak trafi do masowej produkcji w 2012, przy czym dalej pozostanie woskiem limitowanym... Też tak czułem ......................
bolz Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 piknie, Panie! ... a prosiaczek wróci na miejsce? Skąd się tam wziął? Evo fanem Solberga czy uczestnikiem tzw The Forum? pozdrOOvka
Administrator Evo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 uczestnikiem tzw The Forum Od ponad 6 lat Ale Solberg swoją drogą.
Alzak Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Z tego co sie dowiedzialem od Jamesa z AF podobno Desire bedzie dostepny w przystepnej cenie na wiosne zobaczymy co znaczy ta przystepna cena hmm
Administrator Evo Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Za DW : -limitowana seria 500 sztuk -cena 120 funtów -od 1 marca
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 23 Lutego 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Evo, Potwierdzamy Być może zrobimy zakupy grupowe, jeśli byliby chętni??
Administrator Evo Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 EXCEDE, a wiadamo już coś a propos Wraitha ? Jaka to może być półka cenowa ?
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 23 Lutego 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Nie pojawi się w sprzedaży wraz z wprowadzeniem nowych produktów, z wosków jedynie Desire będzie dostepny od 1 marca, wraz z produktami: Hide Leather Cleaner, Hide Leather Conditioner, Oblitarate 500 ml, Mercury Metal Polish, Total Interior Cleaner, Spritz Interior Detailer. Cena Wraitha i nowych wosków nie jest jeszcze ustalona.
Administrator Evo Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Jest i video by Polished Bliss : http://www.polishedbliss.co.uk/blog/2012/02/auto-finesse-desire-demo-video/ Polecam zobaczyć noty jakie dostał Desire w statystykach PB, i porównać z konkurencją
vokaito1 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Evo jak porównałbyś Desire do Spirit'a ? w statystykach wypadają podobnie a widzę że w twoim top 5 nic się nie zmieniło
Administrator Evo Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 twoim top 5 nic się nie zmieniło Zmieniło się wiele, ale lepiej nie aktualizować... Co do pytania, to IMO jako całokształt Desire jest lepszy pod każdym względem , w niektórych kategoriach różnica jest spora ( zapach ! ) , w innych niewielka. Nie wiem tylko jak z trwałością Desire, Spirit trzymał się wzorowo.
Rekomendowane odpowiedzi