maq Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 minetoo, dawaj na pierwszą stronę i zobacz post dzinkins -a. Hehe źle zacytowałem Ja dawałem z IPA.
dzinkins Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja robiłem Może dlatego tak wyszło tylko że ten cleaner to prawie nic nie zmienił Sam już nie pamiętam czy IPA była grana
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 maq, Aha ok dzinkins, Ja się nei znam ja taki majtek tu jestem ale cleanery jak RG to raczej nie pod takie chemiki Nic to testy trwają i nawet takie powiązania są cenne
spons Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Panowie, luz, po to sa testy W swiat poszlo kilka probek, bedziemy obserwowac wszytskie przypadki ktorymi uzytkownicy sie podziela i wyciagac wnioski
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 spons, Dokładnie po to są testy żeby wypróbować nawet absurdalne połączenia dla potomnych Mam kolejne mycie za sobą ale w odległości dwóch dni od tego które pokazałem i i nic się nie zmieniło więc nie wrzucam. Kolejne nakręcę In progress
dzinkins Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Cleaner poszedł do usunięcia resztek po wosku i oczyszczenia dokładnego powierzchni, ale czy dałem IPA to nie pamiętam Chyba z wrażenia Ale test jest test, a im więcej przypadków tym lepiej
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ale test jest test, a im więcej przypadków tym lepiej
spons Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ale test jest test, a im więcej przypadków tym lepiej Ta est
dzinkins Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Tak to wygląda - dziś rano po roztopionym śniegu Kamery nie chciało mi się wyciągać, nastepnym razem
dzinkins Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 os tam jeszcze siedzi No jasne że jeszcze siedzi, ale krople nie są już takie "idealne"
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 spons, Po wekendzie bo teraz maszyną jeżdżę
spons Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Hah, no przecie nie mowie ze teraz Jak ci tam pasuje/jest wygodnie
Rubio Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Piotrek zdradzisz co tam zakupiłeś
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Rubio, Ja? Ja nic nie kupiłem, jeżdżę maszyną w sensie po aucie polerką EOT W niedziele pewnie mycie testowego polo już jestem ciekaw jak tam chemicy się mają
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 No i z mycia lipa a dziś tylko VP Neutral z Glorii i sama woda z myjki. Maska bez piany płukanie samą wodą z myjki. Generalnie żaden wyznacznik bez mycia ale skrajni zawodnicy mimo mikro filmu brudu pokazują pazurki Kolejno C1 4Nano CQ Wolfgang i "X"
spons Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Jak widze pogode na zewnatrz to az sie dziwie ze ci sie chce cokolwiek robic Ja sie zamykam w garazu i zajmuje sie zaleglosciami, a auto, no coz choduje warstewke Dzieki za update
Mazder Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Ja bym nawet umył, bo po kilku tygodniach stania przy zabłoconej ulicy (nie mam asfaltu, a ciężarówki rozjeździły chodniki, więc mojej ulicy niedaleko do miana polnej drogi) aż przykro patrzeć na tego mojego ulepa. No umyłbym nawet, tylko nie chce mi się iść nowego szlaucha kupić, bo wszystkie połamałem, kiedy mróz chwycił, a ja na gwałt potrzebowałem wody na zewnątrz. Nie ma to jak profilaktycznie zakręcić wodę, zanim temperatura spadnie poniżej grubej krechy.
maq Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Nakładany 31.12.2011. Lakier jest brudny. Sorry za jakość zdjęcia.
gruby_RS Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Lakier jest brudny. maq to jest 3-steps, czy tylko "finiszowa" warstwa?
maq Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 gruby_RS, Cleaner DG #652 -> IPA i na to 3-steps
gruby_RS Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 i na to 3-steps ano właśnie, bo jest... jak z "łapaniem" brudu i myciem?, jakąś okupację bezdotyku, zgodnie z nowym trendem , byś zrobił..
spons Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Maq, dzieki za update na to 3-steps Chyba chodzi o sam finish, bo nie pamietam zebym wysylal Ci 3 komponenty
Rekomendowane odpowiedzi