DawPi Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 O czym Ty pitolisz? O tej centrze na 2-3 zdjęciach czy co? Psujesz nastrój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poirot Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Widać nie wiesz o czym mowa ale poczekajmy na wypowiedź tych, którzy zawsze mieli coś do dodania w sprawie pokazywania produktów na zdjęciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wiem wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczornysa Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ale Ja nie promuje produktów. A jeżeli już tak się czepiasz, to twoim zdaniem temat "Twój Arsenał" jest jedną wielką reklamą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Kolega jest z Nysy, a jak wiadomo car valet mieści się w Nysie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasaq Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Prędzej chodzi o tego Plaka w jednym z odbić. Praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Kawal dobrej roboty Jednak podobnie jak dzinkinsowi mnie rowniez niepokoi dobor past- zielony i niebieski korek 3M. Ciekawe jak auto bedzie po paru myciach wygladalo. Nie chce krakac, ale mozliwe ze ultrafina wypelnila rysy i hologramy i bedzie wesolo jak wyjdzie slonce. Balagan w miejscu pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczornysa Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 bedzie po paru myciach wygladalo Spokojnie, inwestycja w manzerne się szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi