Jump to content

Dodo Juice Supernatural TAR and GLUE Remover

Wielebny

Recommended Posts

Chyba już to wrzucałem :o ale jeszcze raz nie zaszkodzi :)

Nowy, ciekawy produkt od Dodo Juice -Tarmalade. Nowy wymiar tar removera;-)

Tarmalade is Dodo Juice's exclusive tar, rubber and glue remover, based on a natural orange oil recipe. Smells great (unlike normal tar products) and won't run down paint stripping wax as it goes, as it's a paste. Smell it and you'll fall in love. It is outrageous and it works - the gentle orange oil ingredients is kinder to paint and surface coatings than aggressive toluenes etc.

http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... =tarmalade

zamierzamy uzupełnić stany dodo wraz z kiloma nowościami myślę ze nastapi to w przeciągu miesiąca , ale na chwile obecną nie jestem w stanie zagwarantowac że uda nam się to zrobić przed świetami .

• Partner forum

Apropos nowości od Dodo Juice, nie wiem czy ktoś śledził poczynania użytkownika The Bouncer przy tworzeniu wosku "homemade" w jego temacie na Detailing World .

Otóż Dodo Juice podjęło z nim współpracę, po tym jak w końcu udało mu się stworzyć wosk dający dobre efekty zarówno wg niego, jak i wielu innych osób z DW testujących jego #22 wosk.

Oto efekt tej współpracy:

DSC_0164-1.jpg

DSC_0167.jpg

DSC_0168.jpg

DSC_0165.jpg

Powstała nawet limitowana edycja 22 sztuk z własnoręcznym podpisem twórcy:

DSC_0163.jpg

Niestety cena - 33,95 GBP za 100 ml to jednak dość sporo.

moim zdaniem to bardzo trafny chwyt marketingowy :D nabywcy są zadowoleni bo mają coś prawie unikatowego, Dodo zadowolone, Bouncer również :D część kwoty to historia powstania wosku, która jest bez wątpienia ciekawa :) choć sam popyt i opinie użytkownikow jest dla tworcy na pewno najwiekszym wynagrodzeniem :D