jmajka Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 niech każdy skomentuje to po swojemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Niezle, naprawde niezle, dobra robota. Uzyles maszyny czy sie myle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprianmeister Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 stawiam że ktoś namiętnie palił w samochodzie , bo nie widze innego źródła takich zabrudzeń , sam pale ale w samochodzie mi sie nie zdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Strasznie zniszczony samochód od tych papierochów!!! Bravo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=139654 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 stawiam że ktoś namiętnie palił w samochodzie , bo nie widze innego źródła takich zabrudzeń , dokładnie ... znam to z autopsji 2 moich wujków niemiłosiernie palą, tapicerka,podsufitka nie dosyć,żę wygląda tak jak ta na fotkach to jeszcze miejscami jest czarna ( widać smołę ,która kondensuje się z dymu tytoniowego ) poza tym widać efekty prania czym prane ?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmajka Opublikowano 24 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=139654 na detailingworld mam nick ziutek a pierw zamieściółem tam mogę ci jeszcze podać link do picasa tam też są zdjęcia http://picasaweb.google.pl/zzzizuu proszę bardzo żeby nie było że plagiat jest to w pełni wykonana praca przez zemnie a w aucie było palone od nowości czyli długo do wyczyszczenia tego brudu użyłem środka app INNER Cleaner + mięka szczoteczka do rąk + odkurzacz piorący do wsysania brudu generalnie gdyby nie to że auto mojego chrzestnego to bym nie wzioł bym się za to tyle odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 a mozesz zdradzic marke auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 25 Października 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Skoda Felicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Dzieki, cenna wiedza dla mnie. Zawsze bardzo ostroznie podchodze do tematu podsufitek, dobrze wiedziec, ze akurat ten model wytrzumje mocne zmoczenie i odsysanie maszyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 25 Października 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Racja,pare dobrych lat temu mieliśmy w rodzinie Chryslera Town&Country którego oddaliśmy do prania podsufitki. Po paru tygodniach zaczeła sie odklejać,trzeba bylo zrywać całą i podklejać od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmajka Opublikowano 25 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 zamoczenie było jak najmniejsze dlatego długo mi to zajeło odkurzacz był tylko do wsysania brudu i środka żeby w podsufitce było jak najmniej wody bo też się bałem o to że się rozkleji tak to skoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 U mnie (Meriva) jest podobnie - tzn. gość palił w aucie, podsufitka ma "przyjemne" żółtawe zabrwienie od dymu papierosowego. Narazie potraktowałem ją STP Tuff Stuff. Jest trochę lepiej ale nie umywa się do tego co zaprezentowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Aż strach pomyśleć co właściciel ma w płucach skro podsufitka taka 'wstrętna". Naprawdę świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Może ona była w takim żółtawym kolorze fabrycznie ? A Ty ściągnąłeś z niej kolor i został sam podkład. !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralph Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Kojak popatrz na zdjęcie nr.2 pod osłoną jest jednak jasny kolor ... czyli z oryginału taka była i się troszkę przydymiła na całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 To taki żart sceniczny był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timur Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ostatni efekt mojej pracy-moze nie az tak drastyczny,ale tez jest na co popatrzeć(na ,,żywca,, naprawde robiło róznice) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 timur, jakich środków użyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timur Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 tenzi perfekt z domieszanym top plamem clor jako presprey(spryskałem i szczotka w ruch)a na koniec wypłukałem rm760 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastacrx Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 patrząc na takie zdjęcia cieszę się, że rzuciłem palenie 3 lata temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drapi Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Ja Merivę traktowałem środkiem CARVALET pryskanym bezpośrednio i się nie odkleiła. I też było palone w środku efekt przeszedł moje oczekiwania. Kiedyś czyściłem tapicerkę różnymi środkami bez odkurzacza. Teraz wiem że szkoda czasu i pracy. Tylko przy pomocy odkurzacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteoCK Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Odgrzeje kotleta... Mianowicie jeśli czyszczenie podsufitki tylko odkurzaczem to ma być to tylko odkurzacz piorący czy może też być odkurzacz na sucho-mokro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Może być również taki sucho/mokro, chodzi głównie o odessanie wilgoci i syfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi