sinrock Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Domel, uwierz mi, używałem nafty na wielu różnych autach, w tym fordach i nic mi nigdy nie zmatowiła itp. Co do testu Tar&Glue Rmovera to niestety będzie później - przypadkiem wykasowałem z aparatu wszystkie zdjęcia, a w chwili obecnej to było moje jedyne auto do testów
uri90 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 sinrock, ja również stosowałem naftę głównie na fordach i działą dobrze, ale ten zapach kupiłem teraz nielsena tar & glue odkręciłem powąchałem i.... też śmierdzi ale nie tak jak nafta
skovroon Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Koledzy a uzywal ktos t&g z megsa? jak on sie ma do VP?
KubaLDZ Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 skovroon.Mam oba i moim zdaniem VP zdecydowanie lepszy od megsa.
dzinkins Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Koledzy a uzywal ktos t&g z megsa? jak on sie ma do VP? Pomimo dobrego zdania o Mags-sie ale t&g mają do bani
Fiodor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 jeśli chodzi o smołę, to ja polecam Carvalet do kleju i asfaltu rewelacja!!! Wystarczy spryskać i patrzeć jak samo spływa inne środki się umywają, a w dodatku bezpieczny dla lakieru.
LZ Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Niedawno w jednym ze sklepów na półce z artykułami do aut poszukałem takiego środka i znalazłem tylko Bioline do usuwania kleju i asfaltu. Puszka 300ml kosztowała 7.50zł. więc pomyślałem, że zaryzykuję. Jeżeli chodzi o skuteczność to jest w sumie całkiem dobry. Ma jednak pewną wadę - strasznie śmierdzi. Skorzystałem z gąbki z mikrofibry do przetarcia i tak przeszła zapachem, że niczym nie mogę się go pozbyć. Macie jakieś pomysły na jej umycie?
uri90 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Skorzystałem z gąbki z mikrofibry do przetarcia i tak przeszła zapachem, że niczym nie mogę się go pozbyć. Macie jakieś pomysły na jej umycie? najlepiej zostaw sobie ją własnie do usuwania asfaltu, nie będziesz musiał za wszelką cena pozbyć się tego zapachu
LZ Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 uri90, chyba będę zmuszony tak zrobić bo na różne sposoby próbowałem i nic to nie daje. Ewentualnie jak mi się zechcę i znajdę trochę czasu to wyciągnę starą franię może ona sobie poradzi
kobart Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 Tę naftę to się jakoś rozcieńcza czy nie?
coobah Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 kobart, nafty nie rozcieńczasz.
kobart Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 Dzięki Kuba, a swoją drogą to kiedyś można by się spotkać bo pracuję niedaleko Teresina, a dokładnie w Bielicach:)
Rekomendowane odpowiedzi