piotrl Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 Dodam tez swój test dziś zabezpieczyłem ochronny plastik pióra wycieraczki tylnej Data dzień i przebieg
Sparco Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 Czy Autoglym Bumper Care można nadaje się na plastiki w silniku ?
piotrl Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 Czy Autoglym Bumper Care można nadaje się na plastiki w silniku ? Według instrukcji producenta tylko plastiki zewnętrzne ale ja zabezpieczałem pokrywe plastikowa silnika, akumulatora ,filtra powietrza i nie było problemu teraz zastosowałem ValetPro Dionysus Trim Glitz i jest większy połysk, AutoGlym Bumper Care daje satynę
antonio3 Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 ja dalem bc na plastiki pod maska i jest git jak znajde zdjecie dodam
MarkPol Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 A nadaje się na plastiki do wewnątrz? Próbował ktoś?
antonio3 Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 nie probowalem jak jest napisane na zewnatrz to na zewnatrz po co kombinowac do srodka masz inne siuwaksy
piotrl Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 w dniu 30/11/2011 stan licznika 28885km Wyglada na to ze Autoglym Bumper Care vs Valet Pro Dionysus Trim Glitz Autoglym poległ chyba ,wodę odrzuca ,ale nie ma czarnego koloru tylko siwy
antonio3 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 rzeczywiście fajnie, że zrobiłeś takie porównanie
Grabek777 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ja z AG bumper care jestem bardzo zadowolony... Najpierw plastiki wymyte APC, później wysuszone i następnie dwukrotna aplikacja żelu w z około 20 minutowymi przerwami...
antonio3 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 ja osobiście po tym czasie od aplikacji mogę powiedzieć tak... Początkowo plastiki bardzo fajnie odżyją ale z czasem tak jak widać na wycieraczce u kolegi środek szarzeje ale nie zmienia o faktu,że cały czas doskonale odpycha wodę. Odpychanie wody widać na filmiku, który zrobiłem jakis czas temu
LZ Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ano fakt różnica zauważalna. Jak mi się BC skończy to rozważę zakup Dionisosa
piotrl Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Dokładnie po wczorajszym deszczu fakt jest faktem ze obydwa odpychają wodę ale drugi fakt strona Autoglym Bumper Care jest szara a Valet Pro Dionysus Trim Glitz cały czas na razie czarna Dzisiejsze 3 fotki (03-12-2011)
piotrl Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Trochę już po czasie i nie jestem dobry w robieniu fotek ale wizualnie lepiej wyglądała strona ValetPro niz Autoglym-a chociaż inaczej wygląda to na zdjęciach gdzie światło padało tak ze to Autoglym by wygrał ale obydwa preparaty odrzucały cały czas wodę Można powiedzieć ze obydwa preparaty są dobre ale dłużnej kolor utrzymuje ValetPro Z mojej strony mogę polecić obydwa produkty ale to jest tylko moje zdanie. Zdjęcia z dnia 23-12-2011 Na tej fotce lepiej wypał Autoglym
kolo100 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Witam, pozwolę sobie odświeżyć temat jednym szybkim pytaniem. Czy VALETPRO DIONYSUS TRIM GLITZ nadaje się również, oprócz wszystkich plastików zewnętrznych, na uszczelki i elementy gumowe na zewnątrz, ramki dookoła szyb? Dzięki za pomoc bo już miałem zamawiać Autoglym ale znalazłem to porównanie i nie wiem sam. Pozdro
Ruben$ Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 VP wg etykiety nadaje się na elementy gumowe i na uszczelkach fajnie to wygląda. Jednak na gumowych ramkach dookoła szyb po dzisiejszym deszczu u mnie w Seacie nie wygląda to pięknie. Są takie jakby zacieki mimo oszczędnej aplikacji i przecierania po kilku minutach mikrofibrą. Nie twierdzę, że tak będzie na każdej gumie. Na plastikach zewnętrznych oczywiście efekt o niebo lepszy. Swoją drogą to bardzo wydajny i uniwersalny środek
_jedrek_ Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 masz jakies zdjecia jak to wyglada po dluzszym czasie? czy po aplikacji tego do zderzakow ciagnie kurz?
pawlosz Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 AG jest to jeden z najlepszych dressingów do plastików zewnętrznych, nawet bardzo stare szare plastki rewelacyjnie pokrywa i daje bardzo ładną satynkę, trwałość też jest na dobrym poziomie,
Rekomendowane odpowiedzi