Jump to content

Sposób na czyste auto pod chmurka :D

Recommended Posts

Posted

w Polsce na parkingu nie przetrwało by 30 minut :) ewentualnie na własnej posesji ale to już lepiej wiatę postawić :ad:

Posted

Przedstawiona wersja "pokrowca" jest raczej do użytku wewnętrznego, ale są też i z przeznaczeniem na zewnątrz, również z dodatkowymi stelażami podtrzymującymi "materiał" po wypuszczeniu powietrza, żeby ułatwić użytkowane jeśli ktoś częściej korzysta z autka - te faktycznie wyglądają prawie jak garaż.

Nie wiem jak ten z obrazka, ale są systemy wyposażone w pompy z filtrami, zaprojektowane po to, żeby utrzymać wewnątrz mikroklimat sprzyjający przechowywaniu ukochanego złomka :)

Posted
Nie wiem jak ten z obrazka, ale są systemy wyposażone w pompy z filtrami, zaprojektowane po to, żeby utrzymać wewnątrz mikroklimat sprzyjający przechowywaniu ukochanego złomka :)
tez o tym słyszałem, poza tym wstawione zaraz po przygotowaniu przed następnym sezonem do takiej kapsuły i pierwszy wiosenny wyjazd pięknym, błyszczacym i nie zakurzonym autem :, co wizyta w garażu to mozna się szczerzyć do wybłyszczanego lakieru bez grama kurzu :)

aale na dworze to by nie przetrwało dłużej :lol:

Posted
Wygląda dość efektownie ale... jak onie to auto wpakowali tam?

Wjechali do środka (dmuchawa pewnie pomogła w napełnieniu), dopompowali i zamknęli.

Posted

Podpowiem... czarne szwy i szczelny zamek błyskawiczny. Chyba nie sądzisz, że go tam teleportowali?

Posted

Auto perfekcyjnie wyprowadzone, zamknięte hermetycznie a wjeżdżając wleciały 4 muchy i będą całą zimę po nim sra...tata :D