Luki S Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Nie wiem czy było czy nie ale ja widzę to pierwszy raz i zrobiłem wieeelkie oczy Ja bym mógł takie coś mieć ale sąsiedzi to by chyba padli na zawał... http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID006175
SzaKal Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Sąsiedzi od razu by to przebili.
Axwell Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Sąsiedzi od razu by to przebili.sąsiedzi podpuścili by swoje dzieci
kamilgt Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 o ja cie!! szkoda, że takie drogie :
adii Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 w Polsce na parkingu nie przetrwało by 30 minut ewentualnie na własnej posesji ale to już lepiej wiatę postawić
Sparco Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 bardzo fajna sprawa jako garaż jak ktoś posiada dom
KR54321 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Przedstawiona wersja "pokrowca" jest raczej do użytku wewnętrznego, ale są też i z przeznaczeniem na zewnątrz, również z dodatkowymi stelażami podtrzymującymi "materiał" po wypuszczeniu powietrza, żeby ułatwić użytkowane jeśli ktoś częściej korzysta z autka - te faktycznie wyglądają prawie jak garaż. Nie wiem jak ten z obrazka, ale są systemy wyposażone w pompy z filtrami, zaprojektowane po to, żeby utrzymać wewnątrz mikroklimat sprzyjający przechowywaniu ukochanego złomka
Axwell Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Nie wiem jak ten z obrazka, ale są systemy wyposażone w pompy z filtrami, zaprojektowane po to, żeby utrzymać wewnątrz mikroklimat sprzyjający przechowywaniu ukochanego złomka tez o tym słyszałem, poza tym wstawione zaraz po przygotowaniu przed następnym sezonem do takiej kapsuły i pierwszy wiosenny wyjazd pięknym, błyszczacym i nie zakurzonym autem :, co wizyta w garażu to mozna się szczerzyć do wybłyszczanego lakieru bez grama kurzu aale na dworze to by nie przetrwało dłużej
LZ Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Wygląda dość efektownie ale... jak onie to auto wpakowali tam?
Kubz Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Wygląda dość efektownie ale... jak onie to auto wpakowali tam? Wjechali do środka (dmuchawa pewnie pomogła w napełnieniu), dopompowali i zamknęli.
LZ Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Kubz tylko, że na zdjęciu nie widać nigdzie miejsca, które się otwiera
Kubz Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Podpowiem... czarne szwy i szczelny zamek błyskawiczny. Chyba nie sądzisz, że go tam teleportowali?
Luki S Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Technologia taka jak w tych bańkach co biegasz po wodzie....
Gość Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Auto perfekcyjnie wyprowadzone, zamknięte hermetycznie a wjeżdżając wleciały 4 muchy i będą całą zimę po nim sra...tata
Rekomendowane odpowiedzi