_Makki_ Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Kolega otrzymal 3 nowe woski Scholla do testow. Scholl zapowiada konkurencje z "wyzsza" polka.. Na rynku maja sie pojawic w polowie grudnia. Za 2 tygodnie bede mial mozliwosc przetestowania osobiscie
Administrator Evo Posted November 27, 2011 Administrator Report Posted November 27, 2011 Za 2 tygodnie bede mial mozliwosc przetestowania osobiscie I jak ?
_Makki_ Posted November 30, 2011 Author Report Posted November 30, 2011 Za 2 tygodnie bede mial mozliwosc przetestowania osobiscie I jak ? A no nijak Mialem testowac w zeszly weekend ale siedze udupiony na morzu polnocnym od tygodnia. Woski poszly dalej w obieg wiec musialem sobie zamowic Rocka i Vintage do prywatnej kolekcji Inna nowinka na 2012 to S2 Orange. Zapowiada sie ciekawie. Zamowione takze i czekam na termin dostawy
Maru 123 Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 ktoś wie kiedy te woski będą dostępne w PL?
Partner forum MrCleaner Posted December 12, 2011 Partner forum Report Posted December 12, 2011 ktoś wie kiedy te woski będą dostępne w PL? woski są dostępne u nas na specjalne zamówienie
Partner forum MrCleaner Posted December 15, 2011 Partner forum Report Posted December 15, 2011 Scholl The Rock - około 350zł Scholl Premium Vintage Wax - około 470zł
Administrator Evo Posted December 15, 2011 Administrator Report Posted December 15, 2011 Producent określa jakoś zawartość % carnauby w tych woskach ? Ile mniej więcej wynosi czas oczekiwania ?
Partner forum MrCleaner Posted December 16, 2011 Partner forum Report Posted December 16, 2011 Producent określa jakoś zawartość % carnauby w tych woskach ? Ile mniej więcej wynosi czas oczekiwania ? Póki co, czekamy na pełną specyfikację od producenta. A zamówione woski, biorąc pod uwagę aktualny okres (święta, etc.) byłyby u nas w styczniu.
gruby_RS Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Scholl Premium Vintage Wax - około 470zł czyli niemal darmocha vs tuzy "woreczków" sprawdzimy A zamówione woski byłyby u nas w styczniu. Nie pali się, PW [ Dodano: 16 Grudzień 2011, 23:31 ] MrCleaner chcę kupić ten mega-wosk, wysłałem PW, moge wpłacić pro forma zaliczkę (całą kwotę),,,, w czym problem ??? mam nadzieję, że nie w tym, że mam porównanie z "prawdziwym" Vintage, Crystal Rockiem itp....czekam na PW jak kupić ten wosk...logowałeś się kilka razy, więc moje PW chyba dotarło????????? czekam ........
_Makki_ Posted December 23, 2011 Author Report Posted December 23, 2011 Ja juz daaaawno zamowilem te woski i czekam i czekam.. Z tego co wiem to cos nie halo z dostawa Scholla.. Inne nowinki na 2012 rok: S20 - 1-step cos pomiedzy S17+ a S30+ S30+ EC - jeszcze lepszy niz dzisiejszy S30+, dluzszy czas pracy. Nowa twarda gabka waflowa
Recommended Posts