Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wiem że temat był wałkowany dziesiątki razy ale mam pytanie odnoście pada pod ręczną korektę z angielskiego rynku. Są Magsy Soft Tutaj jeden z nich ale nie wiem czy nie bedzie on za miekki. Szukam jakiegos który poradzi sobie z UC. A może jest jakaś alternatywa do tego? Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć kto miał do czynienia z tym na angielskim rynku? Pozdrawiam.

Posted

TriColor

Aplikator Megs'a jest za mało agresywny do tego typu prac i jego podstawowym minusem jest to, ze tak naprawdę nacisk masz w miejscach w których dociskasz aplikator palcami.

Za to TriColor wypracowuje pastę całą swoją powierzchnią+jest agresywniejszy.

Zresztą, w temacie o Megs UC, jest wystarczająco napisane na ten temat ;)

Posted

BIO dzięki wiekie za pomoc właśnie sdzukałem tych gąbeczek ale ni jak nie mogłem znaleźć na BAJU, a mógłbyś jeszcze zobaczyć czy jakąś alternatywą do tego będzie O to to? Dzięki.

Włąśnie przyjrzałem się tej aukcji i z tego co widze to koleś do najrzetelniejszych ie należy :thumbdown:

Posted

sinner, Powiem Ci szczerze że nie miałem z tym do czynieni ;)

Pozostałbym przy sprawdzonym TriColorze.

Posted

Ja kiedyś kupiłem taki zestawik w jakimś supermarkecie. Nie był drogi i powiem szczerze że wcale nie jest zły. Żółty aplikator taki sam jak Megs'a a nawet trochę większy, aplikatorom z MF też nie można nic zarzucić :P Czarny uchwyt też fajna rzecz chociaż ja wolę trzymać aplikator w ręce bo mam wtedy nad nim większą kontrolę.