marasec Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Chciałem zapytać tych już dość dobrze zorientowanych forumowiczów co to za środek? Przeglądałem forum i znów się natknąłem na to, i nie dało mi to dziś spokoju, więc pytam. A kto pyta, nie błądzi. http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=237129 chodzi o ten środek w tej strzykawie, którą trzyma w dłoni. Czy to jest jakiś odpowiednik Gtechniq C1, Cquartz, 4nano ?
Administrator Evo Opublikowano 24 Października 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Czy to jest jakiś odpowiednik Gtechniq C1, Cquartz, 4nano ? Pierwszych dwóch tak
venomGD Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 mam dostęp do jeszcze innego produktu , ale jest o wiele droższy jak ktoś zainteresowany to pw [ Dodano: 24 Październik 2011, 22:50 ] ps. mogę wrzucić parę fot poglądowych tego cudeńka po aplikacji jak ktoś chce
maestro00 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Nie widzę powodu dlaczego by nie napisać co to i wrzucić fotki.
venomGD Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 maestro00, ja niestety widzę inaczej bym przecież bez problemu przedstawił wszystko
ultratouch Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Czy Opti Coat działa jak "szkło powiększające" na nieusunięte rysy,swirle itp?
yesfan Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Poniżej bardzo ciekawe porównanie CQuartza z Opti Coat. http://www.live2detail.com/showthread.php?t=1604
micrus Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2013 Nałożyłem wczoraj na próbę Collinite 476 na Opti Coat i niestety efekt nie zachwyca. Ten sam wosk rozprowadza się idealnie na miejscach nie pokrytych OC.
bienek Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2013 Na OC nie nakłada się wosków. I tak spłyną, to nie jest powłoka kwarcowa dla przykładu gdzie można woskować.
Rekomendowane odpowiedzi