dzinkins Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Dla porównania SV Shield - może pomoże w wyborze
gruby_RS Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Dla porównania SV Shield Ajjaaćć, dzinkins - zamieszałeś a już miałem kursor na "kup teraz"...
Administrator Evo Opublikowano 31 Października 2011 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Porównanie - rewelka, szczególnie dwóch różnych kolorów
MM.MM Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 W dodatku inne światło, aparat
Administrator Evo Opublikowano 31 Października 2011 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Przecież nikt chyba nie myśli że chodziło tutaj o porównanie wosków
MM.MM Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 No tak, pewnie o porównanie felg.
Gość Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Panowie, jeśli naprawdę widzicie tak duże różnice w wyglądzie wosków, a ''trwałość, to można mierzyć, ale właściciela'' , to może zrobimy kiedyś mały ślepy teścik Załatwię Wam dwie nówki w tym samym dowolnym kolorze, przygotujecie lakier i posmarujecie np. jednego Colli, a drugiego CR. Następnie spytamy się 10 bezstronnych osób czy widzą różnicę i które auto bardziej się błyszczy Jestem bardzo ciekaw
Mazder Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Wynik łatwy do przewidzenia- mogę na to postawić świeżo zaciągnięty kredyt
patol Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Może akurat Colli to przesada, ale chętnie bym zobaczył taki test wosk do 500zł kontra CR za 4tyś.
Administrator Evo Opublikowano 31 Października 2011 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Zawsze wiedziałem że z Julka to taki dobry "kolega", rozważałem 476s a ten mi wcisnął Black Labela
Alzak Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Witam przymierzam sie do zakupu Black Label ale nie wiem czy warto jest w tej grancy cenowej cokolwiek innego co warto polecic czy RaceGlaze jest najlepszym wyjsciem ?? nie znam za bardzo tej marki nigdy nie uzywalem zadnego produktu z ich oferty dlatego pytam... Pozdrawiam
Administrator Evo Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Jeśli chodzi natomiast o porównanie na tym polu do konkurencji, to Black Label IMO wypada lepiej od konkurentów ze Swissvaxa i Zymola z tej półki cenowej.
Alzak Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 zdecydowalbys sie ponownie na zakup tego wosku ??
SJake Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 zdecydowalbys sie ponownie na zakup tego wosku ?? EVO nigdy nie wchodzi dwa razy do tej samej rzeki...
Moderator rychu Opublikowano 17 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Ale tego chyba jeszcze nie wystawił w dziale sprzedam a to już o czymś świadczy
Administrator Evo Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Alzak, drugi raz go nie kupie, nie zdarzyło mi się dwa razy kupić tego samego wosku Ale gdybym ponownie stał przed wyborem wosku za ~1k zł, to również bym wybrał Black Labela. rychy ze wszystkich wosków które miałem/sprzedałem, tylko jeden obiektywnie zasługiwał na sprzedanie - cała reszta to fanaberia
Moderator rychu Opublikowano 17 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Evo, Wiem, to by było niemożliwe żeby tyle wosków było do niczego
Mazder Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 rychy ze wszystkich wosków które miałem/sprzedałem, tylko jeden obiektywnie zasługiwał na sprzedanie Który tak ci zaszedł za skórę?
Alzak Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Hehe rozumiem Evo proboje coraz to nowe wynalazki ... ja jak narazie jestem na Onyxie i Valentines Concours ale chcialbym cos extra dorzucic do kolekcji cos innego nie to samo co maja wszyscy ...
Administrator Evo Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Który tak ci zaszedł za skórę? Zaszedł za skóre to może nie, ale Celeste Dettaglio był stanowczo za suchy jak na moje upodobania.
dzinkins Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 No dziś pierwsze smarowanie, postaram się coś jutro trochę opisać Wstrzymuję się na razie z opisem wrażeń Evo a co z wytrzymałością ??? Jak to u Ciebie wyglądało
dzinkins Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 UPDATE Dziś pierwszy forumowicz "Krd" zaaplikował na swoje autko RG BL Całe autko przygotowane dedykowanym cleanerem Dla porównania połowa maski poszło HDC+Concours
siwy49 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 UPDATE Dziś pierwszy forumowicz "Krd" zaaplikował na swoje autko RG BL Całe autko przygotowane dedykowanym cleanerem Dla porównania połowa maski poszło HDC+Concours Te zdjęcia nic nie wnoszą.
gruby_RS Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 siwy49, zauważ, że po Concoursie lakier jakby bardziej srebrzysty...
siwy49 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2012 siwy49, zauważ, że po Concoursie lakier jakby bardziej srebrzysty... To jest kwestia oświetlenia poza tym zdjęcia są nieostre - ostrość wypada na podszybiu tzw. bak fokus. Wosk nie spolerowany nieostrości na słoiczkach i mikrofibrach.
Rekomendowane odpowiedzi