angelusag Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Robiąc dziś zakupy w Piotrze i Pawle zauważyłęm kilka kosmetyków firmy Diamondbrrite, m.in. Tar & Glue Remover , cena 22,99 zł Czyżby powoli kończyły się czasy że w markecie dostaniemy tylko Sonaxa i Plaka - ciekawe jak długo będą mieli takie rzeczy w ofercie.
Endi Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Port Łódź? Też tam widziałem. W Piotrkowie w P&P już nie widziałem ofert diamondbrite.
maestro00 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Te produkty są tam nie dla tego że są dobre i że czasy się zmieniają lecz dlatego że ich cena akurat kwalifikuje się na produkt marketowy: 24zł nie przeraża. Nic innego sie już raczej nie pojawi bo nie ma racji bytu.
Shaddy Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Ja się załapałem na tyre dressing. Jeszcze nie próbowałem, ale cena faktycznie jest ok - 22 zł.
MetalMagnes Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Robiąc dziś zakupy w Piotrze i Pawle zauważyłęm kilka kosmetyków firmy Diamondbrrite, m.in. Tar & Glue Remover , cena 22,99 zł Co jeszcze było?
M4ciek Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 posiadam jeszcze kilka kosmetyków Diamondbrite'a i powiem szczerze tak: nie najgorsze są APC (żółte jak FRUGO ) czy emulsja do gum i uszczelek zewnętrznych (mocno śmierdzi ale się trzyma), również płyn do felg jest ok - ma działanie podobne do Sonaxa Extreme (śmierdzącego jak IronX) natomiast zapach DB jest zdecydowanie przyjemniejszy... natomiast Tyre Dressing (czy coś w podobie, spray, płyn jasno-niebieski) jakoś mnie nie przekonał... nawet PLAK się dłużej trzymał
stormsystem Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Pracuję kosmetykami Diamondbrite od 2 lat i jestem bardzo zadowolony ( tym bardziej moi klienci ) . Trochę irytuje mnie taki ton wypowiedzi : psikadło ... jakiś specyfik ... ...Kosmetyki są konfekcjonowane w Polsce i mają polskie opisy ( profesjonalne ) , a jakość jest światowa - Polecam...
antonio3 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 diamondbrite jest też dostępne w pip w poznaniu wie ktoś? Na jakim dziale tego szukać?
stormsystem Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 jakbym napisał "szajs" to mógłbyś mieć pretensje ;pNie oto mi kolego chodziło ...często jak coś ma opis w american-english to jest dopiero profi
Administrator Evo Opublikowano 11 Października 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 emulsja do gum i uszczelek zewnętrznych (mocno śmierdzi ale się trzyma) Jeśli chodzi o Replenish , to moim zdaniem na plastiki jest rewelacyjny
stormsystem Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 moim zdaniem szukasz dziury w całymNeee , ja tylko szukam rys i haluksuf na całym ...
krawiecDIY Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 diamondbrite jest też dostępne w pip w poznaniu wie ktoś? Na jakim dziale tego szukać? Podjedz do Puszczykowa, mam sklep Diamondbrite pod nosem.
antonio3 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 w puszczy jest diamondbrite? Podaj adres kolego mam po drodze do puszczy a szkoda mi kasy na kuriery i poczty
krawiecDIY Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Puszczykowo a bardziej Puszczykówko ul. Berwińskiego 3, tu masz ich stronke http://www.autoformula.pl/kontakt.html. Generalnie fizycznie sklepu tam nie ma ale zawsze jak czegoś potrzebuje na gwałt to podjeżdżam i sprzedają bez najmniejszego problemu
antonio3 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 to extra a właśnie wyczytałem na ich stronce info: Teraz produkty Diamondbrite dostępne są w wybranych sklepach sieci Piotr i Paweł. Szukaj profesjonalnych kosmetyków w Bydgoszczy, Gdańsku, Głogowie, Grudziądzu, Inowrocławiu, Kaliszu, Legnicy, Lesznie, Łodzi, Obornikach, Pabianicach, Płocku, Pniewach, Poznaniu, Warszawie i Wrocławiu. wIDZE, ŻE SWOJE STUDIO DETAILINGU W PUSZCZY MAJA?
antonio3 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Ja byłem dziś w Poznaniu i powiem tak, w starym browarze nie ma ale w plazie są kosmetyki diamondbrite. Oczywiście nie mogłem przejść obojętnie i kupiłem sobie na próbę dressing do opon. Szkoda, że replenisha nie było
antonio3 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 ja mam dressing do opon i jestem zadowolony na 100% dobre opinie ma też diamondbrite replenish dressing do plastików zewnętrznych ale niestety nie znalazłem w pietrze i pawle
pro rider Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Byłem dzisiaj w pip w poznaniu w ''plazie'' i jest dressing do opon, szampon, dressing do plastików cena 22pln
antonio3 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 no patrz kurde a ja do plastikow nie znalazlem. Pamietasz nazwe? Replenish?
pro rider Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 no patrz kurde a ja do plastikow nie znalazlem. Pamietasz nazwe? Replenish? Tak, ale chyba była ostatnia sztuka... skoro Replenish jest chwalony na plastiki to chyba jutro skoczę i kupię Ps. diamond cut też był
Rekomendowane odpowiedzi