Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

marasec, fajny efekt wizualny, co do właściowści to ta piana jest żrąca, co ją wyklucza w regularnym stosowaniu, przynajmniej jak dla mnie.

Posted

a jakby ją rozcieńczyć bardziej? ale wtedy nie będzie tak pienić :< o nieeee :(:(

btw zna ktoś pianę/szampon, który wytwarza inny kolor piany niż biały?

Posted

Zwroccie uwage ze na foto piana robiona jest "na sucho" to znaczy "pianownica" podlaczona jest do kompresora a nie do myjki i dlatego ma taka konsystencje.

Posted
marasec, fajny efekt wizualny, co do właściowści to ta piana jest żrąca, co ją wyklucza w regularnym stosowaniu, przynajmniej jak dla mnie.

Też dlatego wolałem poczekać na wypowiedź ekspertów

Wygląda świetnie, no ale jeżeli tylko o wygląd chodzi to wiadomo...

Posted

Autobrite miało w swojej ofercie kolorowe piany ale je wycofali. Nie wiem czy w Polsce jest cos dostępne, z tym Tenzi nic nie slyszalem o kolorowych pianach.

Posted

"Kupta se" MagiFoam a "zobaczyta", że reszta pian to niepotrzebny wydatek ;) (chociaż zależnie od zastosowań)

Jak ktoś chce piankę w ulubionym kolorze to zawsze można dodać barwnika spożywczego i jest super ;)

Posted

Na zdjęciu jest Piana ATAS.

To piana której używałem do napełniania myjni automatycznej ;)

Mają też różowe.

Generalnie do mycia przed woskiem dobra.

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

wygląda ciekawie dosyć dobrze się trzyma ale trzeba dać spore stężenie do tego domywa podobnie do VP neutral sf więc średnio, wosku nie rusza zbytnio, za to jest z nią podstawowy problem ma jakiś mega barwnik który potrafi odbarwić skóre i kostkę brukową dlatego trzeba kontrolować ile i gdzie piana leży. Ja pianę kupiłem z myślą o białym aucie na którym zwyczajnie piany nie widać dobrze...ostatnim aspektem to kolor- czerwona to ta piana by była jakbyśmy chyba zrobili roztwór 1:1 :mrgreen: a tak jest oczojebny róż :lol: BTW miałem przed zakupem piany w dupie czy mi zeżre wosk :P