_Shadow Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 mikro fibrą to raczej nie wypolerujesz, do jakiejkolwiek pasty to tricolor czy cos w podobie żeby to miało ręce i nogi ;-))
sinner Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Sorka koledzy to wszystko z mojej niewiedzy. Myślałem że aplikatorem się aplikuje UC a włąściwą robotę robi MF Teraz juz wiem o co chodzi Dzięki jeszcze raz.
Fiodor Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Czytam i już wiem, że MF lakieru nie wypoleruje. Zadam głupie pytanie, ale jestem laikiem w dziedzinie detajlingu i prosiłbym o wytłumaczenie, jak polerować ręcznie pastą metodą na tricolor? To jakieś pady, czy coś ściernego jak do polerki mechanicznej?
Rico Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Aplikator Tri Color + Ultimate Compound czyli UC od Megsa
zmstr Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 jak polerować ręcznie pastą metodą na tricolor? To jakieś pady Żółtą stroną atakujesz z UC
Fiodor Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Dzięki chłopaki. Rozumiem, że czarną stroną kończę prace z UC ?
inarusbox Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 jak polerować ręcznie pastą metodą na tricolor? To jakieś pady Obrazek Żółtą stroną atakujesz z UC Dzięki chłopaki. Rozumiem, że czarną stroną kończę prace z UC ? Żółtą! Czytanie ze zrozumieniem nie boli..
zegarek Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Dzięki chłopaki. Rozumiem, że czarną stroną kończę prace z UC ? Nie, zaczynasz i kończysz żółtą. Czarna jest za miękka do takiego polerowania. A kolega nade mna chyba sam ma problem z czytaniem Normalne, że jak masz twardszą i miększą gąbkę, to nasuwa się, że zaczynasz na twardej a wykańczasz miękką, więc po co od razu ten jad...
Fiodor Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Dzięki chłopaki. Rozumiem, że czarną stroną kończę prace z UC ? Nie, zaczynasz i kończysz żółtą. Czarna jest za miękka do takiego polerowania. O taką informację właśnie mi chodziło. Myślałem, że jak gąbka jest taka warstwowa, kolorowa to w celu wykorzystywania jednej i drugiej strony. W tym wypadku korzystam tylko z żółtej strony. Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi