Camel- Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Marco, Są zadatki na detailera Rewelacja! Przednie błotniki mistrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksus Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Jak zawsze praca na medal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Jak już ktoś napisał u Marco widać porządne rzemiosło, nie jakieś pitolenie się z pędzelkiem tylko grubą orkę...Marco-zazdroszczę umiejętności Oj kusisz kusisz na flexa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Marco-zazdroszczę umiejętności eeee tam ,czasem sobie tylko coś tak delikatnie popieszczę Szczerze to lubię takie wyzwania,a to coś poprawić po lakierniku,albo jakąś zaprawkę strzelić,wtedy jest fun. A taka zwykła korekta to nuuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezyk_05 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Kurde naprawdę starałem się z całych sił i uwierz mi ze więcej się już z tego lakieru wycisnąć nie da... Jestem bardzo zadowolony z wykonanej przez Ciebie pracy , brat na 2-gi dzień po korekcie spotkał 2 osoby(jacyś przypadkowi ludzie napotkani na drodze), które się pytały co było robione z lakierem że tak się świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1301 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Klasa, ale miales duzo roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi