johntailor Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Witam Tydzień temu kupiłem żonie Mondka z 2004, posiada on plamy na karoserii wygląda to tak jakby dzieci tłustymi rękami się do niego dotykali. Byłem na myjni niestety nie zeszło. Czy macie pomysły czym je usunać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 A próbowałeś T&G, glinkę...czegokolwiek oprócz myjni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba!!! Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 witam jak dla mnie to ktoś nałożył grubą warstwę wosku po czym ktoś inny odbił tam swoje ręce. zejdzie to razem z woskiem za jakiś miesiąc lub możesz po prostu umyć auto ręcznie kilka razu gąbką i jakimś tanim szamponem (zmyjesz wtedy ten wosk) nałóż potem wosk jak bóg przykazał i powinno być ok. powinien też pomóc jakiś srodek na smołę i silikony. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
johntailor Posted September 27, 2011 Author Report Share Posted September 27, 2011 Nie niczego jeszcze nie próbowałem, jestem w irlandii i nie jest tak różowo z dostępem do środków czyszczacych. Poprzedni właściciel napewno nie kładł wosku na to auto. Powiedział że dzieciaki umazaly mu go rękami w kremie do opalania . Link to comment Share on other sites More sharing options...
melvin Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Jak tłuste to ja bym spróbował płynem do garów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts