toka Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Fajne zdjęcia, pozycje lub "stopy" z tyłu prawda? Dzięki, ani to ani to, diodowe oświetlenie bagażnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Tak czy siak, efekt bardzo fajny, nie to co "zwykłe" foto nawoskowanych felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0NES Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Tak na oko ile glinki poszło ci na takiego Seatka ? I jak sprawdza sie u ciebie ta glinka Megsa ? Ogólnie auto fajnie odnowione, ja dopiero "zbieram" produkty które będą mi potrzebne do pucowania i wiem jedno że na pewno muszę zakupić ValetPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Dobra robota toka sporo asfaltu zebrales na nich! ile zeszlo Tobie na komplet citrusa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toka Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 ile zeszlo Tobie na komplet citrusa Do początku etykiety, patrząc od góry Zeszłoby mniej ale jeden spryskiwacz mi padł i musiałem trochę go wylać bezpośrednio na szmatke Jak spryskujesz to jest mega wydajny Tak na oko ile glinki poszło ci na takiego Seatka ? Ale jak ile glinki? Poczytaj temat o glinkowaniu, glinke można używać parę razy o ile Ci nie spadnie na ziemię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 to tak z 50 ml pewnie to calkiem niezle, musze zamowic sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Super jest ten środek Warto jednak pamiętać, żeby triggera przepłukać wodą po użyciu, bo robią się małe problemy z jego działaniem po jakimś czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Toka, tak z ciekawości, gdzie zaopatrywałeś się w żarówki LED? Szukam właśnie czegoś lepszego do oświetlenia wnętrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Pewnie led-labs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celinskip Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 albo motohid.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toka Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 albo motohid.pl Tyle że jeśli potrzebujesz Ba9s to nawet nie bierz bo są do dupy, obojętnie w jakim sklepie kupisz, sprawdzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Do dupy w jakim sensie? Słabo świecą, mało wytrzymałe? Potrzebuję 2 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toka Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Potrzebujesz dwie sztuki modelu Ba9s? Do dupy w takim sensie że szybko się przepalają, a jeśli potrzebujesz do postojówek to nawet się w to nie baw, miałem w postojówkach w5w 5-ledowe i od początku mi migały, natomiast w5w 2 ledowe w drzwiach i w oświetleniu nóg działa bez zarzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Tak, m.in. 2 szt. Ba9s do lampki przy lusterku (wydaje mi się, że właśnie takie tam pasują). Muszę jeszcze sprawdzić jakie żarówki wchodzą do tylnej lampki w podsufitce (póki co nie dałem rady jej rozebrać ). Nie chcę, żeby waliły po oczach więc pewnie 1 SMD się sprawdzi. Jeśli chodzi o oświetlenie zewnętrzne, ledy mam tylko przy tablicy. Dalej nie kombinuję (homologacja). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kross12 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 ledy mam tylko przy tablicy znasz jakiś sposób na pozbycie się błędu, poza wsadzeniem rezystora oczywiście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Kross12, ja wsadziłem LEDy CanBus bez dodatkowych kombinacji i działają ładnie już niemal miesiąc. Z którego roku masz samochód? Podobno od połowy 2009 roku montują bardziej czuły układ sprawdzania poboru prądu przez żarówkę i nawet z wyżej wymienionymi ledami może być problem. Kupiłem kiedyś zwykłą żarówkę led c5w do oświetlenia bagażnika ale nie działała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kross12 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 saddam, 2010 dlatego pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toka Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 znasz jakiś sposób na pozbycie się błędu, poza wsadzeniem rezystora oczywiście? Ja mam wsadzone ledy do rejestracji z can-busem najnowszym a i tak wybija błąd, jedyna opcja to 4 rurkowe ledy z can-busem, wtedy mi nie wybijało błędu ale po upływie jakiegoś miesiąca musiało coś się stać z ledami bo dalej wybija .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi