Jump to content

Recommended Posts

Posted
planowałem oddać samochód do profesjonalistów, by Ci za grube pieniądze usunęli smołę z nadwozia naszego służbowego auta.

Dalej nie czytam tych wypocin...

Posted
planowałem oddać samochód do profesjonalistów, by Ci za grube pieniądze usunęli smołę z nadwozia naszego służbowego auta.

Dalej nie czytam tych wypocin...

:kox:

Posted

Miałem ten ich zapach, wiśniowy o ile pamiętam. Powąchałem, kupiłem i jazda. Psik, psik, coś tam czuć, ale za słabo. No to dalej psik, psik... PSIK, PSIK (...). Albo się przyzwyczaiłem, albo coś nie tak :o No to wracam za 10 min, pół małej buteleczki ubyło, a w środku ani śladu po zapachu. Państwu już dziękujemy. :thumbdown:

Szczególnie jeśli porównam go do New Car od CG, którego psiknąłem odrobinę na tylni dywanik ( oczywiście poza samochodem ), wsadziłem na 2 dni i wyjąłem, bo nie do końca mi przypasował. Zapach w środku utrzymywał się jeszcze z miesiąc :kox:

Posted

SzaKal, Ciekawe jak z trwałością, czy przebiły by CG :o

[ Dodano: 24 Wrzesień 2011, 18:52 ]

JM63, CG Ci się miesiąc utrzymywał ?! chyba trafiłeś na koncentrat :mrgreen:

Posted

'Premium concentrated' ;) 'wystarczą 3 psiknięcia na cały samochód'... chyba na tira :D

tu jedno mi zrobiło gabinet dentystyczny i to w combi :mrgreen: