Gość Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 witajcie, nie będę komentować moich zdjęć, bo pewnie administrator usunąłby mój post z powodu nadmiaru wulgaryzmów:) oceńcie sami.... nie wiem, dlaczego nie chce zamieścić więcej, niż 5 zdjęć pierwszy raz załączam zdjęcia, więc wybaczcie za przestawioną kolejność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 no nieźle ale syf czym prałeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 no uprane ładnie i zalepione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprianmeister Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 o kurde... jak można doprowadzic samochod do takiego stanu ? troche mnie zatkało , jedyne co mi sie ciśnie na usta to handlowiec ŚWINIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Thomas, prałem RM 764, poprawiałem Inner Cleanerem i Stain Removerem APP. Jeśli ktoś pierze tapicerkę wytwornicą piany, to polecam Inner Cleanera w proporcji 1:20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Już różne widziałem auta po handlowcach, ale te fotele są przerażające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ale brudne te fotele były!!! efekt super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 troszkę napracowałem się ale największą satysfakcję miałem, jak szef firmy odbierał auto i od razu zaproponował, żeby jego powóz też odczyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Masakra, nie wsiadłbym do tego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 omg co to za chandlowiec?? siedajac na takich fotelach mozna sobie ubranie pobrudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Thomas, prałem RM 764, poprawiałem Inner Cleanerem i Stain Removerem APP.Jeśli ktoś pierze tapicerkę wytwornicą piany, to polecam Inner Cleanera w proporcji 1:20. A odkurzacz jaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi