pavvell Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Tylko najdroższe samochody maja tapicerkę z prawdziwej skóry - zdartej z grzbietu jakiegoś zwierza, obrobionej, wyciętej i uszytej z jednego kawałka. Większość tapicerek to kawałki skóry mielone, klejone i prasowane w jeden arkusz. Czy taką skórę jest sens konserwować najlepszymi preparatami?
cash Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Nie znam się na preparatach do skóry (bo nie posiadam) i nie wiem jakie są najlepsze czy też kosztują tysiące, naście jak woski, ale nie sądzę te markowe wydaje mi się, że są w przyzwoitych cenach więc jak się już posiada nawet tą pseudo skórę to chyba dobrze jak będzie czysta i zabezpieczona, by ładnie wyglądała na lata i nie sprawiała trudności w czyszczeniu.
pavvell Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Pytałem się czy te superpreparaty z woskiem pszczelim, aloesem, nie wiadomo z czym jeszcze są wskazane do mielonej i klejonej czymś później skóry? Czy na pewno ja nawilżają i przedłużają życie?
Camel- Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 Te środki oprócz zapobieganiu pęknięc i fałdowań pozwolą skórze zachować dłuższą świeżość, kolor oraz grubą warstwę lakieru nawierzchniowego (bezbarwnego, zabezpieczającego), więc sens jest zawsze.
Dystrybutor muzycom Opublikowano 29 Września 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Tylko najdroższe samochody maja tapicerkę z prawdziwej skóry - zdartej z grzbietu jakiegoś zwierza, obrobionej, wyciętej i uszytej z jednego kawałka. Większość tapicerek to kawałki skóry mielone, klejone i prasowane w jeden arkusz. Czy taką skórę jest sens konserwować najlepszymi preparatami? Skąd masz takie informacje?
Rekomendowane odpowiedzi